per velu Tauta juokinkt…
o kas čia juokingo? Šaulių sąjungai daug jaunimo priklauso, tik galbūt mažai jų yra prisiregistravusių bitėje+. Vien Jonavos kuopoj yra 71 žmogus, tai pagalvok kas didesniuose miestuose darosi
Ir kas mieste darosi? Siaip tas pats jaunimas kur legaliai per stovykla geria ir tusinasi Viskas pasakyta kuo populiarus Neviena karta buvau uzpuoles ir zvalges jusu stovykla, tik kuri kuopa ar etc nezinau
tai aišku kad geria, tūsinasi, bet taip daro tuomet kai yra namuose/su draugais ir t.t. ir pan. Ką mes veikiam su šauliais? Būna tokie dalykai kaip apmokymai (dvi paras dažniausiai), žygiai. Beto, kiekviena šeštadienį - sekmadienį vyksta paskaitos.
as kalbu gerima per stovykla ir zygius Nejaugi sunku isiskaityti?
Nežinau, gal mes (būtent Jonavos kuopa) pasirodysim kažkokie atsilikę ar ne “šustri”, bet žygių metu nieks negeria. O jei vadas ar žmogus atsakingas už žygį nesugeba save išreikšti taip, kad kiti klausytų ir per apmokymus ne gertų o rimtai dirbtų ir siektų naudos, tai čia jau kiekvienos kuopos problemos
ar ne per daug prasiziojai…
čia paryškinai nes tipo labai mažai? Nepamiršk kad Jonava vos ne kaimas, o jau turi kuopą jei supranti ką tai reiškia
ne bl, nesuprantu…
db man ishaishkinkit, nevykeliui, ka daro shita sauliu sajunga, kuo ji ypatinga ir kokia reikshme turi lietuvai?
šauliu sąjungos tiklsai sauliusajunga.lt/uzdaviniai.html Aplamai tariant, tai tas pats kad kariuomenė, tik ten ne gyveni, o nueini savaitgaliais (bent jau Jonavos kuopoj). Sėdi paskaitose, jei vadas geras ir pareigingas, dažnai eini į miškus (žygiai, apmokymai ir pan.). Išmoko tvarkos ir pagarbos
Buvus shaule… Kaunas
matai kaip idomei…bet gal ash neisiu…
Vaidusytė miela malonu kodėl pabėgai iš sąjungos?
Pradejau dainuot, nebeit i paskaitas, rikiuotes. Nors siemet planavau grizt, bet…nesusitvarkiau visu ten tu nesamoniu Ten gerai… mm…
tikrai kad gerai Kovo pabaigoj berods apmokymai bus. Iš penkių miestų suvažiuoja, tame tarpe ir Kaunas. Galėtum grįžt iki to laiko
Daivutia, tu is Jovanos? Girdejau gandu, kad Jonavoj normaliai sauliai veikia
Taip, iš Jonavos. Va būtent todėl kad Jonava normaliai veikia man keista kai atsiranda tokių kuopų kuriose per žygius ar apmokymus geriama
Siaip as is Jurbarko esu. Pas mus tai yra ne sauliai, o kazkokia tragedija (sorry, jei kas nors uzklys i sita foruma, neisizeiskit labai Ziauriai, bet teisingai ) Ta prasme, sunku apibudinti padeti. Tiesiog reiktu juos pamatyt. Gal taip yra todel, kad vadas nevykes ir nesugeba pritraukti nauju zmoniu. Bet… bendras vaizdas tikrai liudnas.
Va va, labai daug kas nuo vado priklauso. O pas mus jis laaaaabai pareigingas ir daug ką sugebantis beje, jei nori būti įtraukta į sąrašą parašyk pareigas ir kuopą