Lietuvos Šaulių Sąjunga

per velu Tauta juokinkt… Liežuvis Mirkt

o kas čia juokingo? Laimingas Šaulių sąjungai daug jaunimo priklauso, tik galbūt mažai jų yra prisiregistravusių bitėje+. Vien Jonavos kuopoj yra 71 žmogus, tai pagalvok kas didesniuose miestuose darosi Mirkt

Ir kas mieste darosi? ŠypsenaSiaip tas pats jaunimas kur legaliai per stovykla geria ir tusinasi ŠypsenaViskas pasakyta kuo populiarus Cha chaNeviena karta buvau uzpuoles ir zvalges jusu stovykla, tik kuri kuopa ar etc nezinau Drovus

tai aišku kad geria, tūsinasi, bet taip daro tuomet kai yra namuose/su draugais ir t.t. ir pan. Ką mes veikiam su šauliais? Būna tokie dalykai kaip apmokymai (dvi paras dažniausiai), žygiai. Beto, kiekviena šeštadienį - sekmadienį vyksta paskaitos. Laimingas

as kalbu gerima per stovykla ir zygius ŠypsenaNejaugi sunku isiskaityti? Nekaltas

Nežinau, gal mes (būtent Jonavos kuopa) pasirodysim kažkokie atsilikę ar ne “šustri”, bet žygių metu nieks negeria. O jei vadas ar žmogus atsakingas už žygį nesugeba save išreikšti taip, kad kiti klausytų ir per apmokymus ne gertų o rimtai dirbtų ir siektų naudos, tai čia jau kiekvienos kuopos problemos Labas

ar ne per daug prasiziojai… Pavargęs

čia paryškinai nes tipo labai mažai? Laimingas Nepamiršk kad Jonava vos ne kaimas, o jau turi kuopą jei supranti ką tai reiškia Mirkt

ne bl, nesuprantu… Pavargęs

db man ishaishkinkit, nevykeliui, ka daro shita sauliu sajunga, kuo ji ypatinga ir kokia reikshme turi lietuvai? Cha cha

šauliu sąjungos tiklsai sauliusajunga.lt/uzdaviniai.html Aplamai tariant, tai tas pats kad kariuomenė, tik ten ne gyveni, o nueini savaitgaliais (bent jau Jonavos kuopoj). Sėdi paskaitose, jei vadas geras ir pareigingas, dažnai eini į miškus (žygiai, apmokymai ir pan.). Išmoko tvarkos ir pagarbos Gerai

Buvus shaule… Drovus Kaunas !!! Labas

matai kaip idomei…bet gal ash neisiu… Šypsena

Vaidusytė miela malonu Labaskodėl pabėgai iš sąjungos? Laimingas

Pradejau dainuot, nebeit i paskaitas, rikiuotes. Nors siemet planavau grizt, bet…nesusitvarkiau visu ten tu nesamoniu Veee Ten gerai… Gerai mm…

tikrai kad gerai Taip Kovo pabaigoj berods apmokymai bus. Iš penkių miestų suvažiuoja, tame tarpe ir Kaunas. Galėtum grįžt iki to laiko Drovus Cha cha

Daivutia, tu is Jovanos? Girdejau gandu, kad Jonavoj normaliai sauliai veikia Gerai

Taip, iš Jonavos. Va būtent todėl kad Jonava normaliai veikia man keista kai atsiranda tokių kuopų kuriose per žygius ar apmokymus geriama Nekaltas

Siaip as is Jurbarko esu. Pas mus tai yra ne sauliai, o kazkokia tragedija Veee (sorry, jei kas nors uzklys i sita foruma, neisizeiskit labai Mirkt Ziauriai, bet teisingai Mirkt ) Ta prasme, sunku apibudinti padeti. Tiesiog reiktu juos pamatyt. Gal taip yra todel, kad vadas nevykes ir nesugeba pritraukti nauju zmoniu. Bet… bendras vaizdas tikrai liudnas.

Va va, labai daug kas nuo vado priklauso. O pas mus jis laaaaabai pareigingas ir daug ką sugebantis Taip Geraibeje, jei nori būti įtraukta į sąrašą parašyk pareigas ir kuopą Labas