Lietuvos krepšinio rinktinė

ta pati jau norejau parasyt. Ir garantuotai cia jis, nes vel postai pilasi laisvai, o anam nickui gi belange ten menesiukui kitam Cha cha
Nu svarbu nickas atitinka labai neblogai Juokiasi

tas kiauras primena viena veikeja teka Juokiasi

mušikasJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Patys žmonės ieškot kipišų, o po to verkiat mušami.

tuo aš tau pasakysiu kur eitJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Grigonio pataikymasNežinau

jis su tikslu cia rasineja, kad kipisa sukelt, todel ir pasivadino kiauras, tokius Rinktines sirgalius reikia velniopi siusti

o seip dar netrieskim i kelnes ir svarbiausia nebijokim tu australu. kai prapisim tada ir pasikalbesim kas do huinia.

Eik geriau tada knygas skaityti, o ne paklodes Gerai

daug klaidu kazlas pridare,tie desperatiski kamuolio kisimai valanciunui…poto tikriausiai krapikas patare,pastatyti kuzminkska pries Sariciu…

dar vienas svieto lygintojasJuokiasiJuokiasiJuokiasi jau senai čia tokių nebuvoValio

man su galva gerai, būtų negerai be galvos… ir čia ne nuomonėje reikalas, tiesiog kelintą dieną vos ne vienintelis tu čia paklodes, ir dar lempines rašinėjiJuokiasi

O aš tave perpėjau, kad tau bus panaikintas VIP’as nes per daug jau sau leidi Mirkt Pastebėjau, kad neretai tavo įrašyta priežastis bausmių knygoje neatitinka taisyklių, taip, kad susiimk ir apsiramink, nes nuo tavęs ta bausmių knyga mirga marga.

Netikiu, kad pralaimėjimą lėmė skaičiavimai renkantis varžovus. Pagal australų formą, ir ypatingai jų priekinės linijos stiprumą, Valančiūno žaidimo kontekste - mums bus pzdc. Jau nekalbu apie tai, kad kengūriukų mažiukų linija fast and furious. Australų pusėje ir poilsio extra viena diena, ir dar su kroatais arė tik 8 žaidėjai, tas pats Kalnietis 40min!!! Kažkaip mažai pozityvo darbo savaitės pradžiojeŠypsena Tikiuosi esu neteisus ir Kazlauskas ir Co man in da face pateiks kengūrienos kepsnyŠypsena

Tau gal su galva negerai? Manęs žmogus paklausė - atsakiau. Kame problemos? Tavo nuomonė kita? Tai ok. Ir vėl paklausiu, kame problemos? Dėmesio trūkumas? Ne pas mane jo ieškok. Turi savo nuomonę? Ok, turėk, aš jos ir nebandau pakeisti. Laisvas.

aš perspėjau, o ar padarysi išvadas, tik paties reikalas Labas

gal tu jau neberašykJuokiasiJuokiasiJuokiasi parašo nesąmonę, o po to maikę plėšo bandydamas įrodyt, kad pasaulis čemodano formosJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Kokie mano bendravimo sugebėjimai? Kas nepatiko? Argumentai? Kad VIP’as nereiškia, kad čia laisva ranka gali švaistytis banais ir panašiai, nes labai greitai jis tau gali būti panaikintas Mirkt Ir pakelk vieną kartą akis, o ne atėjęs ir paskaitęs kaip tau patinka nuspręsk. Tai tiek su tavim.

kiauras, šiek tiek pakoreguok savo bendravimo sugebėjimus, jei nenori pailsėti nuo šio forumo Mirkt

Net ir geriausios komandos keičia trenerius. Labai retai tas pats treneris išdirba labai ilgai. Ne dėl to, kad jis blogas, o tiesiog dėl to, kad reikia naujų vėjų.
Dėl rezultatų nesivelsiu į jokias diskusijas, nes jau šitas ir arkliui aišku. O dėl trenerio mesijo - nereikia jokio mesijo, reikia tiesiog trenerio. Daugelis rinktinių turi ne pačius geriausius Europos ar pasaulio trenerius. Kalbant apie šį čempionatą: Petrovičius, Džordževičius, Collet, tas pats JAV treneris iš NCAA o tu manai, kad čia kažkokio mesijo reikia. Kas būtų pagalvojęs, kad Petrovičius, taip gerai suvadovaus Kroatams? Ryte juk paskutiniu grybu buvo laikomas.
Užtenka prisiminti ir Sireiką, kuris klubiniame krepšinyje ne itin labai gerai vertinamas arba tą patį Kemzūrą. Kaip matai, ne nuo trenerio vardo čia vien tik viskas priklauso.

Tiesiog nėra suvokiama, kaip žaidėjai klubiniame krepšinyje ir rinktinėje šitaip skiriasi. Vieni pasikeičia į gerąją pusę, kiti į blogąją ir čia matau tik Kazlausko įtaką, nes nuo pat pradžių jau aišku, kokie žaidėjai vaidins kažkokį vaidmenį, o kurie bus pagalbiniai. Nieko vėlgi blogo nesakau, nes toks trenerio braižas, bet matau, kad mes potencialo puolime turime kur kas daugiau nei yra išnaudojama dabar.

gal nereiktu Lietuvos vertint pagal paskutines 2 rungtynes, kurios mums nieko nereiske, o varzovams priesingai mirk/gyvenk, tikras musu veidas paaiskes ketvirtfinali (labai labai tikiuosi)