Lietuvos krepšinio rinktinė

pirma tegu australus iveikia tada jau bus galima deliot kazkokias vizijas apie bronza ar aukstesne praba, kol kas as matau australus, su tokiu zaidimu kaip paskutinese dviejose varzybose ju neiveiksim, jei zaisim kaip pries brazilus pirmus du kelinius tada jo, pervaziuosim

O kas cia linki nesekmes? kas cia state? su kuo tu cia kalbi?

Be to, JAV dabar gaus gana stiprius varžovus, kuriuos greičiausiai sumindys, tad mum į naudą… O jei tarkim Argentina, ar Ispanija aploštų Ameriką, tuomet turėtumėm šansą ir auksą nugvelbti. Nes mums visi varžovai parankesni už JAV

Keisti kaukurie sirgaliai mūsų šalelėj… Jei nelaimi varžybų, iš didžiausio sirgalio pradeda linkėt blogiausių dalykų… Toks jausmas, kad jo prarasti 5€ statymuose yra vertesni už medalius. Kaip galima linkėti nesėkmės rinktinei? Man nesuvokiama… Turi trūkti galvelėj vieno šulo…

drama qeen buna kai is lempos daro drama, o cia ne is lempos jei tu nematai varzybu ir nesupranti kas vyskta aiksteleje o tik uz praeities nuopelnus vertini zaidejsu tai ok, as tai ziuriu kaip jie atrodo aisktelje, ju veidai, veiksmai gynyboje ar puolime viska pasako. Paskutinis varzybas tik ir rodo Kuzminsko "vargso" veida. tai atspindi kokie esam db, paluze. Kazlausko rotacijos svelnia itariant neina suprast, bet kol cimpas nesibaige trenerio nesiimsiu vertint. Bet zaidejai tai matos kurie stengias kurie ne. visai kitas dalykas yra kai stengias ir nesigauna, o kai nesistengia as pvz sugebu tai matyt ir neziuriu epr lr ir z prizme, man nusisikt kur jie zaidzia ar zaide. Seibutis, Kalnas matos kad ziauriai stengias, tas pats Adas turi noro, bet ne viskas jam gaunas, Saboniukas rodo nora, viskas matos plika akimi tik reik isiziuret.

Kai kurie cia jau tokios drama queens… Drovus

Kam nusileisti ant žemės? "Kai kurie žaidėjai turėtų nusileisti ant žemės ir nebeskrajoti padebesiais. Galbūt dabar jau šiek tiek nusileido, nes tikrai yra pervertinti ir patys save pervertina", – tokius žodžius pasakė J.Kazlauskas. Pavardžių treneris neįvardijo, bet galima nesunkiai suprasti, jog tai skirta Jonui Valančiūnui.

Daugiau: http://www.krepsinis.net/naujiena/lietuva-kroatija-samokslo-teorijos-n
aikinimas-anekdotine-gynyba-ir-kam-reikia-nusileisti-ant-zemes/265062?
utm_source=copy&utm_medium=txt&utm_campaign=copy-txt

tai ka as visgi teisus buvau kad ans skraido padebesiais?

Wanna bet? 50 perlų?Šypsena Turbūt tai būtų mano geriausiai prarasti perlaiCha cha

man tai atrodo nenunesim Šypsena bet lb tikiuos, kad as klystu

Man tokia nuojauta, jog nunesim Australus nesizvalgydami Kietas

Reik vyram susėst ir visiems kartu pažiūrėt šitą reikalą Angelas

http://youtu.be/LlSPVe2n_qI

GAL, bet tu esi vistiek daug didesnis apgailetinas tipas Šypsena

Kas del varzybu, tai kazkaip sunkiai tikisi, kad 3 is eiles varzybas blankiai suzais. Kaip ir sake Kalnas nebuvo jokios agresijos, ir tas matesi ziauriai plika akimi, pries tai cempuose budavo agresivumas, ginyba ir tik puolimas strigdavo, o dabar nesimato, nemanau, kad pranyko viskas, tiesiog kaip rodo patirtis, mes neesame is tu komandu, kurios zaidzia graziai ir lengvai uzmeto varzovus nieko nelemenciose rungtynese. N pavyzdiu kaip ziauriai pralosiam bevertes varzybas. 2008 metais -30. Tik neramina, kad nebutu butent ketvirfinali Kalniecio blogos rungtynes, nes visiems starams pasitaiko juodu dienu, po daugybe nezmonisku pasirodymu

apgailetini fiksintojai…

Jei atmesti sąmokslo teorijas ir fiksinimus, tai gerai sužaisti tik pirmi du kėliniai su Brazilais Cha cha Prieš Nigeriją Mačiulis patempė, prieš Argentiną Kuzminskas, o šiaip būdingas gimdymas. Žinoma, išlieka žmogiškasis faktorius, kada varžovams gyvybiškai reikalingos pergalės, o tau ne, o paskutinėse iš viso dzin laimėti ar pralaimėti. Na, kitos rungtynės parodys, ar čia tik guodžiam save taip, ar viskas ok Cha cha

pernai pries italus 1/8 baisu buvo, pries serbus 1/4 taip pat, viskas imanoma tik reikia zaisti, o ne pilnais sortais lakstyti

Mūsų pliusas yra art gynyboj visiems be išimties, žaist komandiškai, be pasitaupymų ir jokių pašalinių minčių, kabintis nagais ir dantimis, ir taip visas 40 min.; tai yra tas dalykas, kuris paskutiniais metais šiai komandai veikė.

Galvojau kroatus jamsim 15 taškų minimum Cha cha Bet dabar po paskutinių 2-jų rungtynių pozityvas išgaravo kažkaip Šypsena Dar prisiminus kaip paleidom Brazilus ir tampėmės su Nigerija Nekaltas
Nematau daug prošvaisčių per kur perlaužt australus įmanoma - 2 superiniai įžaidėjai, stiprus priekis, komandiškai žaidžia, gerai troicus pataiko, fiziškai galingi. Bandau mūsų pliusų sugalvot ir kažkaip nelabai gaunasi Šypsena ir dar -1d poilsio ir Kalnas perlaikytas.

man nuo VIP’o statuso alga už moderavimą nepriklauso Ne Aš vien dėl jo įvykdžiau rugpjūčio planą - du banai Gerai tai gausiu bonusą prie algos Apkabinimas

taigi iš tavęs dabar VIP’ą atims, kaip tu taip nebijaiBaisus

IP tas pats, banas forever Labas