Liepkalnis jau dirba!


Liepkalnis jau dirba!

Nu akurat jau dirba Vau!liepkalnis.lt/node/111

Kainos beveik, kaip Arber Vokietijoje. Ten 4 žmonėm už viską sumokam 90 EUR dienai…

Vakarais po darbo ir savaitgaliais į Vokietiją neprilakstysi Šypsena

Na as Vokietijoje bunu labai daznai, Lietuvoje neesu buves 3 ar 4 metus. Siaip keista, kad Lietuvoje algos 5 ir daugiau kartu mazesnes nei vakaruose, o kainos tokios pat ar net didesnes (sporto klubai, vandens pramogos, slidinejimas … ). Pavyzdziui Miunchene nueinam I vandens parka, sumokam 10 EUR dienai 4 zmonem. Arba nuvaziuojam I Erding Therme kainos vos didesnes uz Vichy, bet nera ko lyginti Erding su Vichy.

slysk tik, emygeri, su tais tipiniais emygeriniais stumimais ant Lietuvos ŠpygaPasigyre dar, kad Lietuvoj nebuves Veee

Mano studijų laikais ant mūsų fako buvo parašyta: “Chemikės - jūs vištos”, po kiek laiko atsirado užrašas: “Duok dieve kiekvienam gaidžiui po tokią vista”. Perfrazuosiu: “Duok dieve New_Erai tualetų valytojo darbo JK…” Nesinervuok tamsta, man gaila tavęs kad gyveni Runkelistane, dirbi už 300 EUR, o moki kaip vokietis, kuris gauna 3000 EUR. Sorry. Gili užuojauta. Suprantu, kodėl tamsta taip pyksti ant išvykusių svetur… O kodėl Lietuvoje nebesilankau - ogi užp!so būti runkeliu ir mokėti už sh uda aukso kainą.

ko taip piktai rinka mazesne investicijos atitinkamos, nori kad greit atsipirktu, tai ir lauzia kainas Šypsena nepatinka neini, o jei visi eina, tai kam mazint kainas Šypsena

Na, situacija paprasta - nieko geresnio Lietuvoje nėra, tad suprantama, kad kokybė kainuoja… Nekaltas

Ar naujai žiemai Liepkalnio trasoje ruošiasi ??? Nekaltas

gražu