lexus raktas pamestas


lexus raktas pamestas

pameciau lexus gs450h rakta 09m, dileris nori avinas 3000euru uz nauja rakta Cha cha galvoju prisiprogramuot kita rakta… gal kas turi kokios info kas dirba su lexusais ir normaliai raukia? buvo keyles entry ir start sistema(tipo smart key), tai klausimas ar tinka bet koks raktas nuo gs’o ar reikia butinai ieskoti smart key? gal kas pagal vin gali pramusti koks raktas ejo i ta masina?

3 gabalai uz rakta Cha cha o may god Cha cha

tai va kuo lexus nuo toyotos skirasi - raketeliais uz 3k Girtas Pavargęs Apakęs

Na dabar uzsakinejau mb rakta, tai reikejo atvezti auto pas dyleri, kad nuskaitytu auto ir uzsake rakta pagal ja, kai gryzo raktai, reikejo atvezti auto priristi juos ir viskas kaina apie 300€ audi uz 200€ padaro ir reikia auto tik 1 karta atvezti priristi, nes uzsako paprastai pagal vin. Bmw irgi uzsako pagal vin atvezi priristi auto, kaina kazkas apie 300€, kazkaip nesitiki kad lexus raktas 3000€.

Bmw e65 uzsakinejau rakta kainavo 700euru. vyriausias kodel nevezi pas elektriku paprastu klaipedoje? Nebutu pigiau? Radau ebay raktu po 50-100e bet ten kodai skirtingi.tai bbz koki pirkt. O pririst galvoju pas paprastu elektriku… kaip galvoji kas tavo galva daugiausiai klp susidure su lexusu? Pas toma varyt ar pas kugeli prie musu namo? Gal dar kokiu yra?

o kodėl tu nepasikeitęs į metrinius duomenis? ar nesiprogramuoja?

Tai jis turi aki ant masinu, todel nesireguliuoja specialiai

Tep lep viskas px. Galetu ta nepraleidinet ne su metriniais duomenim.

dalyviai viska zino, tai gal patars ka geriau statyt pardavimui 1 nama, ar 2 kotedzus sublokuotus, zemes mazai

soduose, kur sklypai 6a po 30-50t€ su visom miesto komunikacijom, tai nezinau cia pigi ar ne, man asmeniskai vieta nx, bet paziurejus aruoda ir domoplius, tai tik keli namai pardavime, tai suprask, ten greitai parsiduoda, ar niekas ten nesikuria Nekaltas Juokiasi

wel raflinuotas swaigala ijunge Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Computer assy, smart key 1 269,31 € nuvilkciau prie ToyToy ir padegciau… ta asila kuris tokia kaina pasake Cylinder & key set, door lock, lh 204,28 € matosi, kad kazkas alga uz nieko neveikima Cha cha

Audi raktas kainavo centre ~300e. Tiesa uzsakiau du raktelius daryt

nu jo mersui kai kortele norejau su raktu pasidaryt 2000metu mersas, tai krc 1000euru kainavo irgi. Tai lioxa dar brangiau, pzdc nx Kietastiesa, kaip vyriausias bmw ir audi raktus po 200-300eu daro? negi lioxa 5x brangiau darosi? Vau!

silberyje raktas kainuoja 289eu atrodo and W212 Šypsena

tai gal sake 3 stasiai, o ne 3 stukos Cha cha

draugelis skambino klause… bbz gal ne taip suprato. bandysiu as pats nulekt pasneket.

O gal ne toks ir draugelis jis tau?.. Nekaltas

2.88 vakar ipuciau Girtas