Ledeka
Vakar sezon open, o po 3 valandu jau
galetum koki prYstYzini restorana atsidaryt
jovalas kažkoks
Robka, o kodel tu visad dedi i skyreli ‘kulinarinis sedevras’? Kad cia ‘pa derevenski’ kepta rybka su cybuliom, ir tiek.
Nakciau, man ‘pa derevenski’ kepta rybka su cybuliom yra kulinarinis sedevras Ne na kita tema maistas ivairios, o cia mano - kad nepasimestu, kazkaip vienoj vietoj kas mano arnepx? Kode jovalas iskepti gabaliukai, poto uzpilta kad vpitalis ir nebutu persausa padazu su svogunais
Visiskai px, as tik paklausiau.
be to, kad jovalas, tai dar ir fotkyta su sportbačiu…
LG … o reikejo buvo butinai su Canon Nicon Olympus xujimpus… Nakciau “kulinarinis sedevras” as temos pavadinime kaip mano patiekalas suprantu, paprosce biski
Kas vienam jovalas,kitam šedevras…laimes ,meiles ir taikos.
biskiu uzpisdavo cia vaiksciot per galiorkas, ir mislyjau, a *velniop*a tu ce delioji. nu ok, nori, kad tavo butu adielnai- vsio poniatno.
suversta tiesiai iš petelnios bet kaip į lėkštę, pamakaluota ketčiupo ir jau vadinasi šedevras? Dar galėjai fufaikę ir kaliošus šalia padėt prie visos savo estetikos
Uzpyle keciupo, kad lydeka nebutu sausa
estetai ir botanikai - as nekaltas kad temos pavadinimas toks mano yra mano, o i kiti galit det beleka is interneto - ja vsio skazal i pakazal suversta, ketcupas, lydeka… kas kam nepatinka rasykit, fizdavokit - gal lengviau pasidarys ir duskit is pavydo
Bobikai galvoji kazkas pavydi to jovalo? Nieks neraso, apie pati patiekala, o apie jo pateikima ir aprasyma, kai buni pas kazka sveciuose iskart matos, viskas grazu tvarkinga
čia buvo iš jo serijos svečiuose prie konteinerio anakart buvo tepalo bačka
Dar yra skirtumas su kuo fotkint. Dar dedami fotkes pridekit visokiu efektu kaip paskui i fotke negalima ziuret, juodai baltu, gelsvu ir panasiai.Normali fotke, man atrodo skaniai.
“Sedevras”
tai pats paprasciausias ir skaniausias lydekos paruosimo budas tik cibuliu per mazai, reik 1x1 ir keciupas nebutinas