nusipirkau nautilus. bbž toks champas.
panašus į amumu, bet amumu gal kiek geresnis (dėl ulčio)
nors ir nautiluso ulti gerai užtaikius galima visą teamą pakilnot/pastunint
ką galiu pasakyt, kad jam cd lb reik. bent jau kokių 20-30%.
There’s a common misconception it only applies to magic damage, which is not true.
Spell vamp applies to everything that isn’t classified as an auto-attack.
This is most abilities, but also includes items
hebryte meta errora kai jau jungia i zemelapi kazkas panasaus i League of Legends client has stopped working. susiduret kas su tuo kaip isprest jai kas zinot papaisykit :?
Na jo, kad keistai kabliuoja, tai faktas As pabandziau pamates screenshota cia, bitej+, kur tipo buvo 5x5 zieminis mapas, pabandziau, tai va daba jau gal nuo ziemos pradzios grajinu po biski Beje, koks nickas, mano lvl 12 dabar
heh, draugai priverte pameginti ir stai, jau 8lvl - su tristana pokstauju siandien net 8snukius pavyko su situo kaciuku-bazukininku per viena kova nuimt. ziauriai limpa isokt uz priesininko nugaros, saut ultimate ir numest prieso champus tiesiai i savisikiu rankas ar prie bokstelio dasibaigt kazkaip keistai kabliuoja sitas zaidimas…
as tai atradau savo nauja meile. master yi pradzioj farmini kreepus. o poto kai gauni 6 lvl pasiemi highlander ir gangini herousus o jei dar suranki atack speed/crit/dmg gera tai isvis total ownage
As ir jau senai uzsikabliaves ant LoL, buvau kada cia nustojas losti, bet dabar vel karts nuo karto prisedu su draugais, sumetam matcha viena kita. Kam idomu kvieskit zaidime i draugus, nickname - Brief. Jei ka mano level dar tik 17. ;]