Lazanija
tikiu kad skanu, bet vaizdas ju niekada nebuna grazus
Kaip noreciau tokios dabar…
Empy, ne vaizde esme
Ir aš taip manau
Vaizde netgi labai didele esme…
Žiauru. Kodėl tu mus taip kankini?
greit recepta klok!
Zemyna, suprantu, jog tau i maista tik ziuret lemta, o ne ji valgyt Assasin, receptu pilna internete Bet istikruju nereikia butent is vieno daryt, todel siulau maisyt receptus, ta prasme issirinkt, kas pagal skoni labiau tinka ir daryt
skaniai ziauriai atrodo
spaceLover, kad jau nusipezejai, tai nusipezejai nemoki tamysta kritikos priimti, tai gal nedek foto.
Jei nemokat TAMYSTA kritikuot, o tik savo nuomone kist (kas yra du skirtingi dalykai), tai gal nekomentuok.
Uzaugsi suprasi, kad maistas turi buti ne tik skanus, bet ir graziai patiektas. Jei vat sita savo lazanija butum idejusi i lekste, vaizdelis butu simta kartu geresnis. Del skonio, kaip ir nieko nepasakiau, galbut skanu, bet kai foto dedama su visai bliudais, puodais ir skardom, tai nei sis, nei tas O nuomone isreiksti gali kiekvienas ir kiekviena, kaip ir kritikuoti. Dar karta pasikartosiu, nepatinka priesingos nuomones ar kritikia, kam tada deti foto ? Negi idejusi foto, tikiesi tik geros nuomones ar kritikos ? Nusileisk ant zemes …
Nusileisk ant zemes taigi tu, nes man tavo nuomone visiskai neimponuoja Taip kad go away and have a nice day
Ale kad isizeidusi mazute ir neaiskink man kur kada ir ka komentuoti, bo labai juokingi man tokie aiskinimai
.
nesuprantu kam cia vaizdas nepatiko, taip ir norisi paragaut sito