Labai patinka…
kokia sudėtis?
viduje lašiša,avokadas ir agurkas
Simri,ačiū
gardumelis, bet tikriausiai gana brangus malonumas namuose gaminti.
tikrai pigiau ir skaniau nei pirktiniai
visa sudeti ir gamyba pasakyk ir kas tas juodas?
jopsikmat New_Era, pilnas internetas “how to make sushi”…
as tokiu dalyku kaip zalia zuvis nevalgau, tad nesiruosiu gaisti laiko ieskodamas internete. max ka galu tai cia smalsumo delei paklaust
Atrodo visai nieko, ale sušius nelabai pripažįstu.
Dieviskas maistas ;}
Jauciu silpnybe japonu virtuvei O namuose gaminti perkant viska nuo nulio, kainuoja apie 50lt, tiesa, sushiu pakaks pavalgyti 6-iems zmonems
Tai jau, apie 50… 10 dumblių lapų - 10 Lt + Wassabi - 12 Lt + Imbieras - 10 Lt + Ryžių actas - 11 Lt. + Sojos padažas (Kikoman) - 11 Lt. + Ryžiai - 6 Lt. = 60 Lt Lašiša / krabai / avokadas / agurkai / ikrai / krevetės / ungurys - dar bele kiek. Grubiai paskaičiavus, išeina apie 90-100 Lt. Aišku, kitas kartas pigiau kainuoja, nes lieka daug ko, bet pats pirmas pirkimas tai gana brangus.
niam niam
Wasabis - 9lt, marinuotas imbieras - 7lt Kai musu kompanija gaminom, turejom tik ryziu acta ir sojos, uz visa kita sumokejom 42lt.
Na taip, kažkada ir aš imbierą pirkau už 6,99. Tai jo praktiškai valgyt buvo neįmanoma. Brangesnis produktas - kokybiškesnis/skanesnis produktas.
Na, gal tu kokioj spec parduotuvej perki As kai uzeinu i maxima arba rimi, visada buna tik vienos firmos dvieju rusiu ir abu po 6,99lt