Labai didelis \"sukūrimo\" teorijos trūkumas...

as kalbu apie kraujomaisa… tai ne tik protiskas atsilikimas bet ir fiziniai iskrypimai… na pvz kad ir 3 akys… tokiu zmoniu yra, bet tai aisq nebutinai del kraujomaisos… bet kai yra kraujomaisa, ivairiu ligu ir iskrypimu tikimybe didesne… galu gale tai ir tie 2% per tiek milijonu metu padarytu savo… 2+2+2+2… i ka mes butume panasus???

Sie vardai ne is mokslininku, is Biblijos Cha cha Nu reik kazkaip paprasciau vadinti Cha cha

o kodel manai, kad dabartiniai zmones yra normalus palyginti su pirmaisiais zmonemis? taip, visai gali buti, kad dabartine musu isvaizda, o gal ir psichika yra issigimusi lyginant su anais zmogeliais Šypsena
gal cia yra paaiskinimas randamiems ‘ateiviu’ atvaizdams pvz urvuose. gal tai paprasciausi to laikmecio zmoniu portretai? a? o mes esam paprasciausi mutantai Šypsena

Juokiasi

rainy day išgyvena, paaulyste.
Bet jau labai primityviai bandai atsakyti i egzistenzinius klausimusŠypsena
matosi, kad iš antrų lūpų esi girdėjusi tikriausiai apir katalikų požiūrį į Šv. rašto aiškinimą, arba tavo tikybos mokytoja atsiprašant primityvus paršasŠypsena
sėkmės ieškojime
Nekaltas

Jei jau nagrinejat biblija, tai faktas kad zmogus kiles is dulkes…

P.S: tik kas ta DULKE?.. Filosofinis klausimas… Dievo sekla? Ne… gi moteru dar nebuvo… Šypsena

P.P.S: man Darvinas labiau prie dusiai, ir didysis booom, negu adomas ir ta moteriskos lyties neaiskios veisles butybe…

lorenso007 nors vienas kuris bent is dalies man pritaria… Šypsena kad ir kaip butu "gaila" bet mes kile is bazdzioniu ir nieko cia nepakeisi… Mirkt

visa senojo testamento pasaulio sukurimo teorija- tai interpretacijos.
kaip manai, ar tas medis ir buvo medis, o ieva dave atsikasti butent obuolio, ir butent del obuolio pagal krixcionybe, mes gimstam su nuoodeme?

kunigai ir religijotyrininkai šitą faktą paaiškintu, kaip simboliu, atseit visi broliai mes ir seserys vienas kitam.
Beja tik dabar šitai supratai?Aš jau kokioj antroj klasėj mamos to klausiau.

Netgi senoves Graijkijoje Kraujomaijsha buvo… Kiekvienas padorus miestietis turejo Berniuka. Darydavo su juo ka nori… Vyraij net savo motinas darydavo… Shlyxtu, bet taij tiesa…
Kitas dalykas… Paskaijtykite Apie religijas priesh Kristu. Ten ishvis visi su visaijs ir visaijp darydavo. Krikshcionybe turejo kiek adaptuotis prie senuju rejligiju, vien todel, kad ishliktoo… Beje, pradzioje ji taip pat buvo kauijp sekta, Taciau atitiko tuometinius ir net shiuolaijkinius zmogaus poreijkius. Db taij yra galinga religija (man visaij tas dogmatizmas atrodo kaijp didelis smegenu plovimas. Beje, tox jis ir yra)… O norintiems suprasti Shias kraujomaijshas sioolyciau senaji testamenta ir sv. rashta paskaijtyti. Ten tikraij ne viskas taijp tiesiogiai, kaij ne kaij kurie supranta…