“Kuršėnų” vyniotinis
nuotrauka neitin kokybiska ir pats vyniotinis kentejo poros valandu kelione automobilyje, bet negalejau nepasidalinti. Prizadu, kad laaabai skanus ir laabai lengvai pagaminamas; isgaravo per kelias minutes, nes sian netiketai daug sveciu buvo apsilanke , buvau 4 tokius padarius. Tiesiog, tirpsta burnoj, labai skanus . receptas: aj-receptai.blogspot.com/2010/03/kursenu-vyniotinis.html
Susigundžiau kepsiu
Paskaičiau aš tą receptą ir turiu klausimėlytį dėl to sukimo. Iškepi, šiltą susuki į vyniotinį tokį maždaug ir tada atvėsusį atsuki ir vėl suki su įdaru? Damn, ties tuo atsukimu man vaizduotėj biskvitas sutrupa
todel ir reikia silta susukti, kad paliktu elastingas ir atsukinejant tikrai nesuskils; nebent perkepsi arba bus per plonas
omg noriu