Kurie graziau?

Kurie graziau?

Cia Lacoste Arona 6-7, turiu galimybe isigyt pigiai, bet neisirenkuuuu Užsispyręs Padekit apsispresti! Šypsena

Jei turėčiau galimybę - neimčiau nė vienų

Jei ant arona7 ten aksomas ar kažkas panašaus, tuomet sūlyčiau arona6 rinktis. Flirtas

a’D: tai kam cia rasai… klausiu suvokenciu nuomones, turi galimybe imk tokius: server2.manodrabuziai.lt/images/item_photos/00248/33194/DS C0022 8.JPG?1298814696 Juokiasi

man zjbs tokie, ypac arona 7 Gerai

nei vieni

arona 7

šešti. o tie, kuriuos pasiūlei a’D yra super mega ultra kieti batai ir daug geresni už šituos tavo lacoste.

Kam tokios klumpės gali patikt Pavargęs Nebent perki vien dėl ženklo

Ne gatvei trink perku Cha cha kam klumpes, kam kaliosai, cia kiekvieno kaimiecio nuomones nesupaisysi, man atrodo jie solidus batai prie tam tikro apsirengimo puikiai atrodantys.

Sodybai open24.lt/katalogas/crocs/devario/

Nu blia gi paklausei musu nuomones. O ko dabar putojies? Pirk tu tuos batus kokius tik nori

As paklausiau “KURIE GRAZESNI” tu kuriem jie atrodo grazus, o sulaukiau mazvaikisku komentaru…

Arona 6.Kodel? Atsakau: Skirtumas tarp ju toks,kad pas Arona 7 nosiukas matyt is kitos medziagos pagamintas,atspalvi kita duoda.Ir jeigu tu klijuoji solidu berna dekis geriau Arona 6.Nes 2 spalvos (atspalviai whatever) ant bato - nesolidu. Batukai aisku kurortiniai po plezo smeliuka ,ant medinio boardwalko slankioti,na dar lauko kavinei kiurksoti.$20-29 kaina tokiems,nes virsus kerzovas. Taksi vairuojant tiktu.

Šešti. Šypsena

arona 6 Šypsena nes arona 7 kaip zomsas lyg bent aju kiek mano akys iziuri, o zomsa yra zomsa sh kaip sakoma pries oda Šypsena Labas

As ir prie 6 linstu, nes tas zomas ir kitos medziagines detales sunkiai valosi ir panasiai… Nežinau

Mažvaikiški… Koks klausimas, tokie ir atsakymai Mirkt

man visai zjbs. antri gražesni, bet pirmi spėju praktiškesni