kuri imtumet?

kuri imtumet?

Dedu cia, nes vieninteles ko nezinau tai lana del ray, o ji pasirdodo cia zymiai rimtesne uz visus likusius, kuriuos ne tik zinau, bet ir po kokia minimum 10 dainu esu girdejes. Tokia juokinga spraga mano muzikos zinojime - nezinau kazko kas visuomenej net labiau megstamas/zinomas uz tris ir taip jau puikaii zinomus atlikejus Cha chaps: turiu nuojauta logiskai mastant, kad tureciau but girdejes lanos dainas jei jau tokia zinoma, tik, kad neisisidemejau vardo Cha cha

Siaip tai nei vieno, kazkoks kratinys cia atlikeju sudetas, visiskai skirtingu muzikos stiliu.

Kad iš visų šitų apskritai tik panelę Grant ir tenorėčiau pamatyti. Bet nelabai įsivaizduoju ją Lietuvoje. Jos žinomumas pas mus toks, kad surinkti galėtų duokdie’ Forum Palace dydžio salę, o tai automatiškai gerokai kilstelėtų kainą.

Nu lana del ray pirma nes dabar kasdien po 100 kartų epr MTV leidžia ją, žmonės kadangi savo galva nemasto, tai ir balsuoja už ką MTV liepia. Kur fone kabake tiktų jinai, tamstoj pvz. To williamo ir floridos nežinau, pirma kart girdžiu. Pink turbūt rinkčiausi, jei jau reikia rinktis Cha cha

Lana Del Rey- nuobodus ir vienodas pseudointelektualus/hipsteriškas šūdas. Wil.I.Am ir Florida- popsas blogaja prasme. Irgi šūdas. Pink -klausomas popsas, tad mano balsas už ją.

youtube.com/watch?v=We2G5iZ5Xig - kas cia *****o, labai grazi daina will i am

dėl skonio kaip sakoma neverta net pradėt ginčytis. Man- tai pigi ir banali sacharininė dainuška be išliekamosios vertės, bo tokių kasmet 25 tūkstanč. visam pasauly prikepama ( tik šita su žinomu vardu ir labiau išpiarinta Cha cha ) Bet kaip minėjau dėl skonio net neverta pradėt diskutuot, nes kas tinka vieno ausims, nebūtinai tinka kito ir atvirkščiai.

ne vieno nenoreciau Blogai

Dėl skonio žinoma nesiginčijama, bet kai kurie neturi skonio Cha cha lady gaga jau geriau negu tas šūdas. Fu užneša į kitą šūdą wyclef jean ar kaip ten tas Cha cha

c.c.catch geriau jau tada