Kur ziema galima vaziuoti neslidinejimui, o siltam poilsiui ?
Razruha/ - nebuk paranojikas. Gyvenimas yra grazus, o ne tik mikrobai ir kitokie gyviai.
vakar gryzom is gran canarijos, diena buvo apie +25, vakare +18. vandens temperatura apie +20, silta gera, nebrangu, free drinks visur siulo happy hour ir pan. uz kelione vienam asmeniui su pusryciais ir vakariene 9dienoms sumokejom 2300Lt, plius dar isleidom vietoj apie 3000lt, kelionems, ekskursijoms, i parkus, i kalnus, lauktuves ir pan. skriskit i kanarus
pakankamai silta Kipre sausi ) jau nekalbu apie visokius egiptus ir JAE
Kanaruose vasario menesi jau galima maudytis vandenyne (as pats praeitais metais buvau vasario vidury). Oro Temp iki +25. Vandens +18 - +19.
Ax. O tamsta optimistas būsite turbūt? Aš irgi priskiriu save prie tokių, kai pesimistai tvirtina, kad viskas taip blogai aplinkui, o optimistai su šituo nesutinka sakydami, kad situacija žymiai blogesnė…
koks kaifas i vandeni +18 bristi, kai gali pasirinkti ir geresniu saliu, Tailandas, Dominika ir t.t
Aha, +18 C tai nėra labai šiltos tempiratūros unduo.
Paskui issinuomuok kokioj Dominikoj auto ir pabandyk pavazineti - pasidairyti vienas po apylinkes.
Man del to ir patinka vaziuoti i civilizuotus krastus, kad ten saugu.
ostapas rašė:
Paskui issinuomuok kokioj Dominikoj auto ir pabandyk pavazineti - pasidairyti vienas po apylinkes.
Man del to ir patinka vaziuoti i civilizuotus krastus, kad ten saugu.
na ir…, nuomavomes, vaziavome i Sant Domingo, pakeliui stojome prie vietiniu idomybiu, po pacia sostine vazinejome, nei jokiu problemu. Vat vaziuojant i cukranendriu plantacija jau reikia palydova imti ir tai tik del to, kad nepasiklystume bei neuzstrigtume(su visureigiais)
o siaip rusai gerai sako, - berezonnogo bog berezot. Ir tuose "civilizuotuose krastuose" ant bedos gali uzsirauti
varyk bet kur kur yra tropine klimato juosta.
Buvau pernai sausi maroke, patiko labai, bet prie siltu krastu tokiu metu laiku nepriskirciau tikrai. Diena dar visai nieko kai saulute sviesdavo tai dar su marskineliai pavaiksciodavau, bet vakare tai taip apie +5-10 gal. vaiksciodavau su dzempu ir plonu svarkeliu ir dazniausiai budavo salta. o nakti dykumose bei miestuose auksciau juros lygio tai ir iki 0 nukrisdavo. jei kas vaziuosite tai butinai pasimkite siltesniu rubeliu.nes ir viesbuciuose bei hosteliuose kuriuose apsistodavau beveik visi nesildomi tai nakti salta budavo
O gal gali daugiau papasakot, a? Nu, pvz, koks viešbutis buvo, per kokią agentūrą važiavot, kokios ekskursijos ir pan? Mastau, kur čia vasario mėn. nulėkt…
Romanowaz rašė:
vakar gryzom is gran canarijos, diena buvo apie +25, vakare +18. vandens temperatura apie +20, silta gera, nebrangu, free drinks visur siulo happy hour ir pan. uz kelione vienam asmeniui su pusryciais ir vakariene 9dienoms sumokejom 2300Lt, plius dar isleidom vietoj apie 3000lt, kelionems, ekskursijoms, i parkus, i kalnus, lauktuves ir pan. skriskit i kanarus