Kuo maitinti drugelį ??

Kuo maitinti drugelį ??

Sveiki. Namuose atsitiktinai atsirado naujas augintinis - drugelis. Konkretaus pavadinimo nezinau. Gal yra zinanciu, kokius augalus tureti namuose ar pan., kad jis isgyventu. Aciu.

Atsitiktinai radau jo giminaicio nuotraukyte - [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/491.1 33629.627…-=(668566092](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/491.133629.627…-=(668566092)

nektaru ,be abejo

gal gali smulkiau. Medus tinka??

Machaonas Nekaltas nektaru minta,nzn ar tu ji islaikysi, paleisk geriau Nekaltas

Koks dar machaonas ??? Baisu Baisu Ne Blogai Bent jau tas fotkėje - grynas dilgėlinukas (heh, beje, drugelių-mišrūnų nebūna Ne Kietas Mirkt). Bet kuriuo atveju patarčiau ir aš paleisti Nekaltas Aš esu auginusi ne vieną vikšrą, o išsiritusius drugelius paleisdavau. Man regis nelaisvėje nelabai jie išgyventų, juk sunku parūpinti natūralaus maisto Nekaltas Dabar vartau Kazlausko knygą apie drugius, ten paminėta, kad dilgėlinukai mėgsta lankytis darželio gėlynuose. Išvada: jie mėgsta darželių gėlių nektarą Niam niam

negaliu niekuo padet, drugeliu neauginu Ne

Hmmm, labai gaila, matyt, teks paleisti. Nors langai visi atidaryti - jis pats kazkodel neisskrenda jau kelios dienos. O jei i kambari atnesciau lauko geliu - gal pasimaitintu??

Bandyk. Šios genties drugeliai palyginti ilgaamžiai ir jei prineši kvapnių gėlių į vazas (pasižiūrėk ant kokių jie lauke paprastai tupia) tai galėsi ir paauginti.

O internete yra tinklapis apie drugelius?

Masė - tik paieškok. Pvz. leps.it/

Ačiū.

…manau geriau jam butu laisveje…o gamta nuspres kas jam atsitiks Laimingas…sekmes Tūsas

Aš vis tiek nesuprantu koks įdomumas laikyt gyvūną uždarytą? Kuo tu žiemą jį maitinsi? Sakai “neišskrenda”. Juokinga net Juokiasi Išnešk į lauką ir palik pievoj. Padarysi didelę paslaugą jam.

ooo kaip faina Šypsena dievinu drugelius… deja nezinau kuo jie minta

Tiesiog nenoriu jo imti rankom - bijau suzaloti. Beje, i namus atskrido dar vienas toks (-ia) Šypsena Gal jie pas mane ziemoti susiruose?

Apakęs Vaikystėje drugelių negaudei? Pasiimk tinkliuką, jei labai bijai suspaust sparnelius. Toks įspūdis, kad ne eilinis drugelis pas tave namuose, o itin reta endeminė rūšis, kurią taip saugai Cha cha

Jeigu parasyciau, kad ji nyksciu pritreskiau ir ismeciau i siuksliu deze - kokia cia butu reakcija??? A?

Negaudziau, deja. As jais grozejausi. Uztat dabar isgyvenu drugeliu gaudymo laikotarpio krize Mirkt