kuo dekompiliuot exe?

kuo dekompiliuot exe?

*.exe failas sukompiliuotas BorlandC++ 4 ar 5. kaip galima atkompiliuoti ir gauti koda. Ar galima pakeisti jo funkcionaluma neatkompiliavus? Jei taip, kaip tai padaryti?..

pabandyk paieshkot tokio daikto kaip Borland Resource Workshop, pats nebandzhiau, bet kazhkur skaichiau, kad galima kazhka panashaus veikt su juo Nekaltas

nieko tas resource workshopas nepades. jis gali tik istraukt/pakeist/paredaguot koki nors piesinuka ar forma, esancia programoje.

deja nieko tau neiseis atversti atgal

nu tada galima su kokiu W32Dasm arba SoftIce pasimuchyt Nekaltas

disasembleriais, bet reik oi moket, galva turet

ok. maximum iki ko daeisim- asemblerio kodai. ir kas is to? grynu C/C++ iseities tekstu niekada negausimeNekaltas
jei butu parasyta kokiu visual basic4- tuomet jokiu problemuKietas

taip. bet temos autorius klausime nuskambejo ir tokie zhodzhiai:

…Ar galima pakeisti jo funkcionaluma neatkompiliavus?

su disassembler’iais / debuger’iais galima tai atlikti, zhiurint ko reikia Nekaltas

jo, bet su asembleriu gana painu ka nors rast, nes net paprastos programeles gaunasi virs milijono eiluciu… Taip kad greiciausiai nieko neisheis.

ohoho… Apakęs
o tai jei ta paprasta programele paraso kiek bus 2x2… irgi virs milijono? nu kad nelabai…

tai tokia 2*2 programa pats greiciau pasirasysi, nei isskersi.
Ar galima pakeisti jo funkcionaluma neatkompiliavus? zinoma, kad galimaTaip. tuo kaip tik uzsiima crackeriai. http://protools.cjb.net -sitam saite turetum rasti nemazai tam skirtu irankiu.

Klausimas tame, ka turi omeny DAINe, sakydamas "funkcionalumo pakeitumu"? Vienas dalykas jeigu reikia nukriakinti, ir kitas dalykas, jeigu reikia pakeisti kazkoki vidini algoritma.

Galima daryti viska. Dekompiliuoji ir dauni koda assembleriu. taciau ta koda skaityt sugeda turbut vienetai Šypsena jis yra auksto lygio, o tuo labiau jei tau reikia windowsine programke tada isvis prastai Cha cha

nujo. kogero man pačiam progsės nulaužt nepavyksLiūdnas

siaip tai jis yra zemiausio lygioNekaltas vos ne masinines komandosŠypsena

Jeigu neturi lauzymo patirties, tai nebus paprasta. Rimtesne apsauga specialiai rasoma taip, kad lauzytojui butu kuo sunkiau ja aptikti.

tokiu programu paprastai nereikia lauzt (aisku jei programa veikia shelle, be graines sasajos, tai tada visai realu ja dekompilint), o taip nesudetinga *.exe kokiu 500kb dekompilink ir pamatysi kad gausis gerokai virs milijono. Del to kad matysi visus naudojamus dll ir grafine sasaja, kurios nematai programindamas su kokiu builder ar tt. Tarp tiek eiluciu atrinkt kur yra tave dominantis algoritmas reik but didvyriu…

na cia yra keli variantai, priklausomai kokia programa ir t.t.

pradedanciajam LAUZYOTJUI Cha cha neworder.box.sk ganetinai daug ko yra : tutu manualu ir t.t.

ash jau baigiantis laužytojas. servą per 1 min nulaužiu. laužtuvuCha cha