Kuklus klausimas kaip jums ITK

Kuklus klausimas kaip jums ITK

Cia jums tikriausiai sukels juoka, bet kur gi daugiau pasikonsultuoti?Apakęs
Va jau treti metai nei is sio nei is to (net ramybes busenoj yra buve) man uzsidega langiukas su uzrasu: "This program has performed an illegal operation and will be shut down".
If the problem persists, contact the program vendor."
Po to nuspaudziu OK ir viena is uzkurtu programu uzsigesina, turiu ja atidaryt is naujo. Kame kampas? Ka reik daryti? Aš nekaltas Pastebejau tik, kad sie "priepuoliai" daznai atsiranda kai atlieku kopijavima is failo i faila, o dabar padaznejo ir su interneto exploreriu.

itariu…ne turbut zinau ka pasiulys /dev/null/
tai as irgi

Jei ta problema su daugeliu programu kartojasi, tai geriausias vaistas Windowsus perinstaliuoti. Jei keli metai kaip suinstaliuota ir intensyviai dirbi, tai nieko nuostabaus, kad taip meto.

Iekit jus su savo patarimais…
Juokauju, galit pasilikti.Cha cha

Man perinstaliavo birzelio gale, kai ivedinejo DSL-0, nes jau neisveze kompas. Bet tie dalykai tik worde budavo… Dabar ir inter.Exp. pora kartu uzejo. Bet buna, kad menesi nebebuna ir vel kelias dienas atsiranda.

Nebel, nebuk Blogio sekla Cha cha, kalbek kaip su pirmoku, bo nieko nesupratau Ne.

Jie tau Linux’a nori pasiulyti.Cha cha

Taip, geriausias vaistas - Windows perinstaliavimas.

na siaip gali buti kelios problemos Mirkt ir nebutinai tai vyksta del os kaltes,siaip buvau susidoores su tokiais dalykais,ir nepadejo ne joks oso perinstaliavimas Mirkt padejo tik UPSas ir siaip galimas dar toks variantas,ramas blogai veikia Mirkt buvo toks linksmas dalykas su kazkokiu noname ramu:
idedi viena moduli,jis veikia gerai,kol neuzkrauni viso ramo,tada paciame gale atsiranda klaida,bet jei idedi dar 1 moduli,tai ir uzkrauni visa rama,tai jau pirmame klaidos nebuna,ji atsiranda ramo pabaigoje Šypsena idejus 3 moduli Mirkt nu spekit kas nutinka ;D taip,butent atsiranda klaida 3…
tai wa,jei jau luzineja del os kaltes,tai loozta pastoviai dazniausiai o ne tai,kad paloozineja diena dvi,nustoja menesiui ir po to vel loozineja… (su salyga,kad visais atvejais kompe naudojamas tas pats softas ir atliekami tie patys veiksmai)

"ilegalus" gali metyt kai:

  1. Suinstaliuotos "neaiskios (dazniausiai alfa, beta ir t.t.)" progses
  2. Idetas naujas hardwaras ar suinstalinti netinkami ar lievi drv
  3. Truksta virtualios atminties ar ji perkrauta

Kaip tu ilgai ištvėrei tokias klaidas! Mane tai jos siutina. Suinstaliavus naujai windus dar nebūna, o paskui pradeda atsirasti. Dažnai užkliuva IExplorer ir file expeorer. Man padeda pilnas win perinstaliavimas. Bet, kai įkyrėjo perinstaliuoti pradėjau klausinėti, kas yra drive image ir dabar naudoju.

Aišku RAM pratestuoti gal vertėtų…

nekenciu 98 windoses , kitose etc taip nebuna ,Rokky jei kompas veza imesk 2k 2000 windose ,praeis,