krize...

krize…

jau antra diena vaikas taip pietauja Juokiasi. megstasmiausias maistas karbonadai buvo,dabar sita marmaliuze Juokiasi

jau geriau viena bulka suvalgyciau nei su krienais Nežinau

7meciui taip patiko ir taskas Juokiasi

su krienais Gerai Niam niam

as kai griztu apsiputes ir kiaule viduj nerimsta, tai kartais dar ne tokiu variantu iseina pasidaryt Juokiasi kieciausias buvo- desra pamirkyta i grietine Juokiasi

Visai skanu Gerai

nera tai gerai Nekaltas vaikui reiketu ryboti astruma… NekaltasSkranduka isgraus Taip

Tai kad tie pirktiniai krienai visai neastrus NeVa naminiai, kitas reikalas.

Geras GeraiDuok vaikui alaus uzsigerti Juokiasi

Tai tu jam naminių krienų įtaisyk, o ne šitą marmalą duok, pamatysi, kaip atšoks jam fantaziją tokiais kiekiais juos valgyt Juokiasianyway, krienai yra šlykštu Nustebęs

Ne šlykštu. Labai liuks dalykas prie karkos per Užgavėnes Gerai

Pavargęs Nekaltas

rodo, kad kažkas su kaulais netvarkoj ar sąnariais. Prisimenat iš vaiksytės, kaip kartais traukdavo kreidos užkramtyt? kai kurie tiesiog priklausomi buvo: organizmas reikalavo. O krienuose yra kažko, kad ir neaštrūs jie, vis tiek. Dar reikia saliero pasiūlyti ir, jeigu ir tas patiks, vadinasi, tikrai kažkas sąnariuose.

man tai primena seną rusišką filmuką, kaip šunelis stebėjo šeimininką, plonai plonai garstyčias ant duonos riekės tepantį Šypsena

to Wea Moksliskai pagrisk, kad astrus maistas kenkia skrandziui, o ne “mociutes taip nuo senoves sako”. Vadovaujantis tokia logika meksikieciai, kinieciai, azerbaidzianieciai ir kitos astru maista dievinancios tautos jau turetu but ismirusios. to Pink Panthera Man nesinori saliero, vadinasi mano sanariai tvarkoj. Taciau labai norisi alaus, virto rukyto kumpio, vynuogiu ir rukytu vistos skrandeliu. Tai klausimas: Kokia mano organizmo dalis eina is rikiuotes? EGzpertai mle Cha cha

super, lasinukai su krienais Laimingas bet batonas su krienais Juokiasi keistai kazkaip Cha cha

šita sąvoka jau seniai sutrypta. Valdininkai mulkina žmones pridurdami kažką apie “mokslinius pagrindus” Blogai

“aštrus” tai dar nereiškia, kad kenksmingas. krautuviniuose krienuose padoriai įvarvolinta acto ar citrinos rūgšties, štai kas negerai. be to, niekas neteigė, kad būtent aštru kenkia

nosis tikriausiai, sugurinta dar mokykloje, atspėjau? mūsų mokykloje tai nepagailėdavo net ir gražuolių Flirtas šitaip išsidirbinėjančių

psichika, ir jau seniai. antra, kepenys.

Na, epidemiologiškai yra įrodyta, kad pietryčių Azijos gyventojams skrandžio vėžys išsivysto kelis kartus dažniau nei visam likusiam pasauliui. Tai galvokit apie tuos aštrumus ką norit. Nors šiaip, kas ne per daug, tas nekenkia. Atsivalgys vaikas ir nebenorės daugiau. Nematau tame jokios problemos. Pinki, baik, blemba, vieną kartą apie mediciną pezėt, nes matau, kad visiškai neišmanai. Kam be reikalo briedus tauzyt? Kaip aš nelendu į fiziką, taip tu būk geras ir nelįsk į mediciną.

Kas megsta piktus krienus, maximinis wasabis mazuose indeliuose nebloga efekta duoda Šypsena