Krimst
gražu
Graži Snukis iš priekio kaip murenos \ Keista kad dar augaliukai neišplėšyti
Na darbo turėdavom abu - jis - augalus ravėdamas, aš - atgal sodindama . Bet kažkaip atsilaikė. O vat taip atrodo iš šono: public.fotki.com/umbriela/240_l/imgp0304.html
Kantri šeimininkė papuolė Jei neklystu,tai čia Cichlasoma octofasciatum?
Taip, c. octofasciatum, arba dar kitaip - c. biocellatum. 23 cm dydžio “monstriukas” Kantrybė kantrybe, bet po 7 ar 8 metų auginimo - nusibodo. Dabar jos vietoje plaukioja diskusai
O aš dabar norėčiau Dempsio Fantastiškai man jos gražios Man visai gražiai įsipaišytų tarp Parrot cichlid oranžinės spalvos. Ieškosiu nusipirkti
Kažin kaip su parrotais tau jie sugyvens - piktoki vis tik. Pas mane net suaugusį astronotą kartą užmušė Beje, jų beveik pastoviai būna Stalmoje (nedidelių-vidutinio dydžio)
Kiek žinau,puikiai sugyvena.Pasistengsiu jaunesnį įsigyti. Stalma man tolokai O apie astronotus jau kita kalba…juos geriausiai poroje laikyt…netikusios žuvys O kažkada buvo svajonė Kol neįsigyjau
Na priklauso nuo atskiro individo. Be to, patelės mažiau už patinus agresyvios, o iš išvaizdos beveik niekuo nesiskiria. Astronotai superinės žuvys, tik kad gražiai žiūrėtųsi jiems didelio akvariumo reikia, nors kokių 500-600 L. Va tada
Dėl žiūrėjimosi jos tikrai nuostabiai žiūrėjosi ir pas mane Tik apsiginti tai visai nemoka.Klarias b. žvynus nuo šonų pradėjo skusti,tai stovėjo “išsižiojusios” ir net nebandė pasprukti.Tuo pačiu metu akve gyveno juodadryžės c.dar jaunos,melanochromiai,tiliapija jaunutė ir šamui nei vieni nekliuvo,jei pakutendavo ūsais,tai pasitraukdavo…o astronautą nustebusį nudrožė