Krimst

Krimst

gražu Girtas

Graži Gerai Snukis iš priekio kaip murenos Cha cha\ Keista kad dar augaliukai neišplėšyti Nekaltas

Na darbo turėdavom abu - jis - augalus ravėdamas, aš - atgal sodindama Cha cha . Bet kažkaip atsilaikė. O vat taip atrodo iš šono: public.fotki.com/umbriela/240_l/imgp0304.html

Kantri šeimininkė papuolė Gėlė MirktJei neklystu,tai čia Cichlasoma octofasciatum?

Taip, c. octofasciatum, arba dar kitaip - c. biocellatum. 23 cm dydžio “monstriukas” Cha chaKantrybė kantrybe, bet po 7 ar 8 metų auginimo - nusibodo. Dabar jos vietoje plaukioja diskusai Tūsas

O aš dabar norėčiau Dempsio DrovusFantastiškai man jos gražios GirtasMan visai gražiai įsipaišytų tarp Parrot cichlid oranžinės spalvos. Ieškosiu nusipirkti Taip

Kažin kaip su parrotais tau jie sugyvens - piktoki vis tik. Pas mane net suaugusį astronotą kartą užmušė KandaBeje, jų beveik pastoviai būna Stalmoje (nedidelių-vidutinio dydžio)

Kiek žinau,puikiai sugyvena.Pasistengsiu jaunesnį įsigyti. Stalma man tolokai ŠypsenaO apie astronotus jau kita kalba…juos geriausiai poroje laikyt…netikusios žuvys O kažkada buvo svajonė Nekaltas Kol neįsigyjau

Na priklauso nuo atskiro individo. Be to, patelės mažiau už patinus agresyvios, o iš išvaizdos beveik niekuo nesiskiria. Astronotai superinės žuvys, tik kad gražiai žiūrėtųsi jiems didelio akvariumo reikia, nors kokių 500-600 L. Va tada Girtas

Dėl žiūrėjimosi jos tikrai nuostabiai žiūrėjosi ir pas mane Gerai Tik apsiginti tai visai nemoka.Klarias b. žvynus nuo šonų pradėjo skusti,tai stovėjo “išsižiojusios” ir net nebandė pasprukti.Tuo pačiu metu akve gyveno juodadryžės c.dar jaunos,melanochromiai,tiliapija jaunutė ir šamui nei vieni nekliuvo,jei pakutendavo ūsais,tai pasitraukdavo…o astronautą nustebusį nudrožė Vau!