krepšis su ažūru
Pradėjau pinti krepšius su ažūru. Dugnas apvalus, šonai tolygiai kyla į viršų, kol priima ovalią formą. Niekada vieno modelio nepinu ilgiau kaip vieną savaitę. Įgrista paprasčiausiai. Seną formą nunešu į sandėlį ir visam laikui pamirštu. Tokių pas mane jau susikaupė kalnai. Gal kas nors pirktų?
Mugėse pirkėjai (ne paslaptis ir kiti pynėjai) ilgam apspinta mano pintus daiktus. Jiems tai naujiena, todėl perka viską iš eilės. Pinti jau nespėju. Kad man ant nugaros dar dvi rankos išaugtų…
Foto kiek didelesnes galetu but… Ne visi sugeba kazka naujo sumislyt. Man pvz lengviau kopijuot ir kazka savo dadet, o nauja ismastyt nelabai kaip einas. Tobulint - joo.
Bet minties-ažūras dudne tikrai nesupratau…
grazu, bet nepraktiska… krepsys tinkamas tik stambiems dalykams…
Nežinau didelis tas krepšys ar mažas. Užtat labai praktiškas. Kai pirkėjams paaiškinu, kad jame du trilitriai samagono telpa, atseit, pats dariau ir nešiau iš tvartelio. Tada perka už 35 litus vieną net nesiderėdami. Tikiu, kad tam pačiam reikalui. Paskaui atsitokėjau. Nejaugi tikrai beviltiškai sugedusi kaimo bendruomenė sunkmečiu…
nepraktiskas nes smulkiu daiktu neisidesi (tarkim uogu, smulkus grybai ar ju koteliai irgi klius, ankstiniams produktams ir ne kazkas) tinkamas tik stambiems, nors siaip tai tikrai grazus
galiu ginčytis, kad galima ir smulkius grybukus ir uogas rinkti. Paklokite ant dugno skiautelę audeklo. Ne tik surinktų uogų neišbastysite, bet ir apsaugosite gražų krepšį nuo nuspalvinimo. Ypač agresyviai dažo mėlynės, avietės, girtuoklės… Tačiau gal aš ir neteisus. Krepšys turi tarnauti pagal paskirtį, o ne būti laikomas sekcijoje kaip eksponatas, nuo kurio šluostomos dulkės. Dabar sugalvojau, kaip užtaisyti skyles ir užpinu nežievintomis vytelėmis.
Žiūrėk naujausią nuotrauką šiame forume.