krc niekaip nesusigaudau su programa shoutcast serverio programike plyzz padekit !!

krc niekaip nesusigaudau su programa shoutcast serverio programike plyzz padekit !!

nu vo viska kaip ir suprantu bet kazkaip vo ta shoutcast serverip programa niekaip neina ant jos kazka daryt ar nesuprantu ar ten kazkas blogai tai prasaupadekit kaip ten ta sh paleisti kad grotu?

Readme faile viskas parasyta! Pakeisk shoutcast serverio faile passworda ir max useriu skaiciu tada isjunk ji ir ijunk. Eik i winamp ir junkis prie serverio su tuo paswordu.

hmmmm kad ten kaip nieko gero neparasyta!!
o kokiam ten file kazkadayrt yra du edit log ir edit config tai i koki rasyt??ir ka ten parasyt???krc readme tikrai kap ir nieko neparasyta visokios nesamones apie kurias zinau

Įjungi shoutcast’ą ir toj lentutėj viršuj yra mygtukas Edit Config (ar kžk. pan.). Jis tau atidarys tą configą ir greit jį ten praeditinsi.

o ka ten pakeisti?? plyz parasykit busiu dekingas labejŽliumbiaNeŽliumbiaŽliumbiaLiūdnas

Nu tikrai nesiruošiu siųstis programos ir pasakot dabar. Viskas ten yra parašyta. Svarbiausia pakeist passworda. Važiuok išeilės ir žiūrėk. Arba papastink visą tą configą čia, pažiūrėsiu…

bliamba tu jau užp… galvok pats! Rasiau juk! "Pakeisk shoutcast serverio faile passworda ir max useriu skaiciu tada isjunk ji ir ijunk."