Krašto apsaugos savanorių pajėgos

Dėkui už puikius atsakymus.
Esu iš Kauno. Ar tai nesukels kokių nors problemų? Ar nereikės važinėti į kitus miestus(visgi užima laiko)? Ar tie "didieji" apmokymai vyksta pasirinktos rinktinės mieste(mano atveju Kaune)?

Kaune taip pat yra daug kuopu, is kuriu gali rinktis tau patinkancia. Cia jau klausk Infantry arba Klajoklio. Jie kaunieciai.

nuo kiek metu galima stoti i krasto apsauga?

i KASP nuo 18, bet dokumentus tvarkyti geriausia pradeti nuo 17 ir 6 men kazkurtai.
jei krasto apsauga - apskritai kariuomene, sauktiniu, tai nuo 18 savanoriskai, nuo 19 privalomai.

Yra išimtis ir privalomoje: jei nori nuo 18, tereikia pačiam ateiti į savo miesto karo prievolės skyrių ir parašyti prašymą ministrui, na ir aišku pereiti atrankos ir karo medikų komisijas.

O kas cia? Cha cha

Na kaip ir alternatyva KASPCha cha Čia jums kaip ir antireklama, paskaičius temos pavadinimąLabasBet kad taip jau yraMirkt

Pneuma, cia pajegu tema Mirkt Ne kuopos…

Na aš nenorėjau"nuskausmint" savanorių , bet įstatymas mano kasdieninė duona , tai jau labai nesupykitLabas Kada nors išsipirksiu savo kaltę kraujo spalvos skysčiuCha cha

antikreklamos, skandalai ir visokie kitokie panasus dalykai labiausiai atkreipia demesi, negu paprasta reklama Šypsena

Marketingu vadinasiCha cha

gal ir taip vadinasi, bet ne visi zinos ka reiskia Šypsena

Na tada tegu stoja į KASP ir tu jiems paaiškinsiCha chaLabas

hehe Cha cha jo cia irgi geras variantas Laimingas

butu idomu suzinoti kiek kokioje rinktineje ar kuopoje siemet dienu mokymams numatyta?
Labai jau pas visus skirtingai ir iki privalomu 20 paru niekas nepritempia Nežinau

Ji reorganizuota i pestininku… Neatidziai skaitau Nekaltas

Sveiki, o kur rasti informacijos apie savanorių kuopas(Kaune) į ka jos orientuojasi? Tarkim 202 kuopa prie perkėlų ir panašiai

visada prasomŠypsena

Vyksta priemimas?

taip tu teisus sunny…bet cia kalba buvo apie atlygi uz ta pati atlikta darba Šypsena
misijose…jis ir skiriasi
mano asmenine nuomone…atlyginimas turejo but mazzzinamas visur tolygiai…