Krašto apsaugos savanorių pajėgos
Na, galeciau papasakoti apie kursus, kuriuose ka tik buvau, apie bajerius kubrike ir paskaitu metu, apie prikolus mokantis tinkamai naudoti tomfa ir ant ko viskas buvo rodoma ( ), bet nepasakosiu del vienos labai paprastos priezasties, lavaret! Ogi todel, kad tu pats buvai tuose paciuose kursuose, matei visus tuos pacius kubriko bajerius, per paskaitas sedejai uz manes, o uzlauzimus per praktika mate visi. Taip kad…
P.S. reikia pasiimt fotkes ir filmukus is Urtes! Tik siulau pratest sita tema kitur.
keliam sita tema i mylima musu 803 kuopa
Ok!
Jamam sita reikala!!!
na jamam jamam
bet ir cia reikia palaikyti pokalbi, nes mirsta sitas forumas
sunku komisija praeit? nes rudeny i pasieny bandzhiau tai nepraejau…o va vienas pazhystamas i pasieny nepraejo o i savanorius praejo, sake ten kazhkokia a grupe, chia tipo sveiku? ir dar ima pusiau tokius? galvoju mest mokslus ir varyt i savanorius bet chia po kokio menesio, zhiuresiu kaip su iskaitom bus
Tai kaip ten del komisijos?
Na, A grupe yra geriausia, jeigu ka.
O del mokslu metimo… Nebuk durnas
jeigu mesi mokslus tai mes tau padarysim taip, kad tu neistotum ir i savanorius ir net i sauktinius nepapultum!!!
jeigu nori tarnauti tai sugebek mokintis, nes turesi daugiau perspektyvu, o apie jas suzinosi tapes savanoriu.
q, parasyk, is kokio miesto esi. Jei vilnietis, galim padet susitvarkyt viska.
Sveiki.Ka man galetumet patart? As dabar studijuoju dieniniam KTU, bet labai traukia karinis givenmas.Anksciau galvojau, kad pirma pabaigsiu mokslus ir tada atitarnausiu, bet kita vertus dabar, kaip suprantu, galima istot savanoriu ir visa sita suderint su studijom ir pabaigus studijas jau eit tarnybon su patirtim.Kaip suprantu tada ir aukstesni rangai butu su aukstuoju tarnaujant? Kaip tapt savanoriu?Nuo ko pradet?
P.S. Sveikata jau patikrinta man Kauno karo prievoles centre.Visiskai sveikas.Neistojimo atveju buciau keliaves i oro ginybos bat.
2xP.S. Mokaus ir givenu Kaune, taciau registruotas esu kitkur,ten atlikt savanorio tarnybos nenoriu, nes ten susirenka tik pagert…
p.s is patirties galiu pasakyt, jog kol studijuoji, nebus tau kokiu paaukstinimu butent del to, jog studijuoji, jeigu turetum bakalaura, jau visai kita kalba, del to kaip tapti savanoriu, apsilankyk Kaune
A. Juozapavičiaus pr. 11 arba Archyvo g. 61 , galiausiai ir galima karo prievoles centre pasiklaust
Tiesa sakant, sitam Karybos klube yra TIEK rasyta ir perrasyta apie tapima savanoriu, kad net nezinau, ka naujo galima pridurti.
kas tu toks? dievas gal?
ash ir taip dviejose vietose mokausi, taigi galvoju, kad aukshtoji palaukt gali ir baigiu suprast, kad teise ne man tarnyba mieliau prie shirdies nei mokslai
deja, ne vlnietis, ash archiau AE
Bet mokaisi Vilniuje ar ne?
taip, neakivaidziai
man man iki Dievo tai ojojoj dar kiek
na q neisizeisk tu taip jau smarkiai norejau paprikolinti, bet matau nesigavo
lavaret, jis tiesiog dar nezino, kad tu pats esi vaiksciojantis prikolas
heh
kas tu toks? dievas gal?
ash ir taip dviejose vietose mokausi, taigi galvoju, kad aukshtoji palaukt gali ir baigiu suprast, kad teise ne man tarnyba mieliau prie shirdies nei mokslai
[/quote]
Aš gal čia biški ne įtemą įlysiu, bet kadangi plaukų spalva artėjų prie blondinų, gal pataikysiu
Jei mesi mokslus, gali susidaryti kiek kitokia situacija dėl savanorių.Matai karo prievolės įstatyme yra taip numatyta, kad savanorio tarnyba (3 metai pavyzdingoas tarnybos)užskaitomi kaip 1 metai privalomos.Bet yra niuansas su įstojimo į sąvanorius amžiumi.Karo prievolės tarnyba reikalauja kad į savanorius būtų paduotas prašymas iki 19 metų, kai tampama šauktiniu, vėliau gali traktuoti kaip vengimą privalomos ir šaukti.
Bet jei besimokydamas, kol dar esi studentas tapsi savanoriu ir po to mesi mokslą, būtų geriau kad mestum tada, kai jau bus sudaryta savanorio sutartis.Tada karo prievolės tarnyba atsižvelgs.Nors aš asmeniškai mokslo mesti nepatarčiau, geriau vis tik kaip nors baigti
Šiaip aišku reikėtų konkretesnės situacijos dėl tavęs paaiškinimo.Jei nori rašyk man į privatą, gal ką ir patarsiu.