Patvarke Rimiski uz uniformos devejima. Valio Karo policijai ir Karo prievoles tarnybai!
http://www.delfi.lt/news/entertainment/people/article.php?id=11711573
Patvarke Rimiski uz uniformos devejima. Valio Karo policijai ir Karo prievoles tarnybai!
http://www.delfi.lt/news/entertainment/people/article.php?id=11711573
o tas rimishkio "buvimas" savanoriu, ar nera tik reklaminis triukas, kadangi, tai labai jau spaudoj akcentuojama, kisha belekur
Rimiskis paciu savanoriu tarpe neigiamas herojus. Bet visuomenes tarpe manau labiau teigiamas. Kitas reikalas, kad savanore laimejusi nacionalini diktanta
Savanoriu pajegoms reikia imti zmones is saves ir garsinti kurie to verti, o ne is visuomenes imti, daryti savanoriais ir garsinti… V.Alekna, E. Zukauskas pasirodo irgi savanoriai. Ar kas ta zino?
Laura Čepukaitė ( Laura and the lovers) irgi buvo poperinė savanorė. Ji netgi BKSK praejo, jame nesudalyvavus, Ex-V. Bulvičiaus MC. Kas pasirašė ant jos diplomo neminėsiu
Tai nuo kada ji čia jau tokia savanore tapoDar prieš gerus metus Vilniuje Mindaugo gatvėje KPAT pas Bratiką ryšių su visuomene skyriuje dirbo.Bet matyt ir jį ir Anriškevičių su gastrolėm užkniso. Net tėvas pulkaunykas nebepadėjo.Na dabar galvos skausmas savanoriams bus.
O gal kaip tik -čia jos pašaukimas
O dabar ne ji KAM’e dirba? Matyt tam jai ir buvo reikalingas KASP.
Na, pasirase turbut MC virsininkas… Tas pats, apie ka galvoju?
Sviesikai, sita mes butinai panaudosim mokyklose
Ka panaudosit? Kad pona Rimiski KPAT su MP patvarke?
Sito, itariu, ne Bet vakar neblogai man nuotaika sita zinia pakele
Siaip man ideja kilo, ka vaikams pasakyti galima.
2002m. BKSK. Joks ten pašaukimas, tik poperiuko reikejo. Juokinga kai instruktoriam tekdavo pasirašinėt ant išgalvotų įvertinimų O tuomet dar jinai 8 oje rinktinėje dirbo, o tevukas rinktinės vadu buvo
Neblogai, neblogai… Kita vertus, o ka daugiau veikti baigus geografija…
Nu, anyway, jos reikalas.
Na nepavydėkim žmogui, gal toks jos pašaukimas
O galima man pasaukima kur nors rinktines staba, nu, arba kad ir Krasto apsaugos ministerija? Nu, davai… Nu…
galima, bet reikia tėvą pulkaunyką štabe turėti
O vyr.ltn. ir jau simta metu atsargoj netinka…?
Na nebent nuotrauką rėmeliuose prie lovos pasikabint. Tada galėsi kiekvieną vakarą prieš eidama miegoti pasižiūrėti ir su priekaištu pasakyti:“Ech, kodėl negalėjai tapti,bent plk-ltnt, tada man kaip Laurai tarnyba būtų tokia lengva buvus”
Jei rimtai, nereikia man "prakishinejimu" ir zinau, kad jau kas, kas, bet tevai tikrai neprakishines.
O del tarnybos, as niekada ir nesakiau, kad man ji labai sunki Viskas ten ok
Neieškok priekabių, pati apie vyr.ltn. paklauseiO kaip matai, tėvai kai kam padeda
ooo sveiki visi senai jau besilankiau
tai kas cia ka jau kur prakisti nori?