KOSULYS

KOSULYS

Sveikinu! Gerai gydete, kad tokie rezultatai.

Buvom pas daktarus:sakė faringo -tracheitas.Su skiepais viskas tvarkoje, net per daug - skiepijomės savanoriškai dar ir ta pneumo vakcina.
Kosulys nurimo beveik visiškai- nuo vakar vakaro tik kartą tesukosėjo.Minkštai, tik kad atsikosėti, atsikrenkšti mažoji nemoka.

Ir sako bėda po vieną nevaikšto - susirgo ir mano "auklės" -seneliai tuo pačiu( ar bent panašiu) virusu. Vaiko nėra kur dėt - gal Klaipėdiškiai žino kokią auklę kelioms dienoms?

dėl tų mikrobanginių, tai čia turbūt amžina ginčų tema, kikevienas svaip teisus ir tegu elgiasi kaip jam atodo geriau…
mums buvo padovanoję mikrobanginę, tai ji pas mus nepritapo kažkaip, tai perpadovanojome kitiems…

Dėkui dėkui. Laikysimės.

Dabar sutinku ,Martynuk, bet kur tu buvai prieš 3 metus , kai įsigijom šitą niekalą.Dabar jau pripratau.
O klausima skitas- kepant , verdant - argi nepakeičiame sudėties ?
Juk mes ir taip neišku kokį šlamštą šlamščiam

Mikrobangos bevirpindamos molekule nutrauko proteinu aminorugsciu azotines jungtis, kas proteinus padaro visiskai beverciu slaku. Siek tiek maistingumo lieka, nes ne visas jungtis mikrobangos nutraukioja, bet tas bevercio balasto kisimas i organizma prie gero nepriveda…

Na bet labai daug kantrybes reikia su tais homeopatiniais vaistais. Ne visiems ir uztenka…
Stai mes dazniausiai deriname homeopatija su zoliniais preparatais. Aisku gydomes nepalyginamai ilgiau nei antibiotikais. Bet sergame zymiai reciau nei sirgdavome gerdami tuos antibiotikus. Bet mano mamai atrodo, kad mes tik tai ir darome, kad sergame… Ir tos nuomones matyt jau niekas nepakeis…

Cia jau tokia mociuciu ypatybe - is muses padaryti drambli

Tauškalytė rašė:

Bet mano mamai atrodo, kad mes tik tai ir darome, kad sergame… Ir tos nuomones matyt jau niekas nepakeis…

Dėl homeopatinių - žinau labai daug ir juos "masiškai " vartojam(juolab kad turim nemokamą gydytoją konsultantą).Umkalor - homeopat. vaistas, gedeliksas - žolinis. Bet taip pat homeopatas rekomenduoja.
Dėl teoremų įrodinėjimo - tai randu kokį nors "arkliuką"( šiuo metu mokyklėlė), kuris skatina kuo greičiau pasveikti, peti vaidinu ,kad purškiuosi,o rankų surišę niekad nieko nedarom.Dėl to autizmo.
Pažįstam 2 vaikus, kurie nekalba, nors viskas yra sveika .O viena mergaitė net negirdėjo kurį laiką , kiek darė tyrimų , viskas rodė normą, tik smegenyse "sujungimo" nebuvo. Maskvos daktarai klausą atrišo, šnekos- ne.
Tai vaikai užsidarę savyje , bendraujantys su savimi.
O prasidėjo abu atvejai nuo medikų:
Mergaitė( dabar jai 8 m)-susirgo plaučių uždegimu( nepamenu , berods 3 mmetų), mamai neleido būti kartu ligoninėje ir prievarta darė injekcijas.
Berniukas( dabar 4 m)- prievarta darė tyrimus( kokius tiksliai nežinau - nesinori tėvo smulkiai klausinėti) .Šitas vaikas 1-ių metų jau puikiausiai čiauškėjo"mama, tete".Po tų medikų invazijų "užsirišo"- ir visai nė žodelio.IKI pat šiol. O gražus kaip angeliukas.

Kove homeopatiniai vaistai yra ne zolytes o ta****esŠypsena ir jeigu pvz gripa ar sloga pagriebi uz uodegos t.y. homeopatinius vaistus pradedi duoti (ju galima duot ciulpt po 5-7 tab.)vos tik prasidejus pirmiesiems pozymiams - isvengi ligos vissikai. Ir jie nera cheminiai. Imunines sistemos nemusa.

As tai Gedelixo paprastai neperku, perku Prospana. Nors vaistininkas itikineja, kad tai tie patys vaistai tik Prospanas brangesnis, is tikruju maniskems jie veikia skirtingai. Prospan yra efektyvesnis…
O Umkalor yra zolinis antibiotikas. Bet labai veiksmingas vaistas, o svarbiausia nesilpnina organizmo…

Patikrink gerkle. Gal paraudus ir todel kosti.

Poliklinikos gydytoja vsuomet liepdavo drekinti kosuli (man labiausiai patinka Sinupret), o privati gydytoja ziuri glogaliau. Vaikas gali koseti nuo gerkles, nuo vidines slogos (mes jos net nepastebime)… Jei nuo slogos, tai reikia galva auksciau pakelti, pries nakti nosi juros vandeniu isplauti…