korupcija lietuvos futbole?

korupcija lietuvos futbole?

ar egzistuoja tox reiskinys lietuvos futbole?

kai issiaiskinsi - tai tada ir parasyk!

nes as galiu paklausti ar egzistuoja korupcija pvz lietuvos zoles riedulyje,ar kokiu shachmatu sporte …Šypsena

ajk budon…Piktas

Jeigu tu cia del Ekrano tai nusiramink V.Steinas nieko blogo ekranui nedaro, o slepia mokescius ko gero viso futbolo ir krepsinio klubai.Bet kazkas norejo uzsikabint uz ekrano ir iskunde…

na ir sumastei… Liežuvis klausk STT o ne eiliniu zmoniu, is kur mes galim zinoti? Nekaltas

shiaip taj sakychiau kad yra! pazhiurekit kokia dirmeikos baudele gawo uzh sawo wejkla lff! ir shiaip wisokie nesklandumaj lietuwos klubuose ishkyla! man ir varanavichiaus wejkla daba kelia labaj daug abejoniu! labaj jau jis del kawno stengiasi! ir nacionaline rinktine jau kawne zhaidzhia! wisi stadijonaj rekonstruojami ishskyrus wilniaus zhalgirio bo varanavichius uefa komisijai net jo nerodo kajp rekonstruojamo! jis yra ukio banko valdybos narys o ukio bankas pagrindinis fbk kawno remejas! taj tas man ir yra wienas ish pagridiniu dalyku kuris kelia abejones del jo wejklos! bet chia tik mano nuomone! bet korupcijos manau tikraj yra!

Tai gi ku nėra tos korupcijosIgnoruoju

Na pazistu zmoniu, kurie gerai ismano futbolo uzkulisius (vieno FK (vice?)prezidentas) - tai idomiu dalykeliu papasakajoNekaltas.

O kur jis neegzistuoja

nu ir primastai tu cia adoniz Šypsena

tai pasidalink ziniom. visiem juk idomu uzkulisiai

Cha chaTaip

korupcija yeeeee ŠypsenaGeraiTaipCha cha

jo tau gi aiskinam kad is kur paprasti zhmones zinos…
pats eik budon

jeigu nesupranti klausimo temos tavo problema…

Faktas, kad yra, o didžiausia pasitaikė praeitais metais kai FBK Kaunas (lošia gero draugo brolis) pralošė albanams čempionų lygos atrankoj, kai fbk įtikinamai pirmavo 2:0 po pirmo kėlinio, per pertrauką atėjo kolubo savinkas ir liepė nepersistengt mol pralošt 3:2, už tai kiekvienas ir ne pagrindinės sudėties žaidėjas gavo po 800 žalių. Beje dar tada buvo sutartas ir antrų rungtynių rezas turėjo laimėt FBK 1:0 išvykoj, bet baigės 0:0 greičiausiai dėl kauno motyvacijos stokos.
P.S. Jei kam istorija atrodo nereali tai prisiminkit ne tik rungtynių 1 ir antrą kėlinį bet ir kaip Širmelis atrodė per spaudos konferenciją, nes visgi treneriui irgi buvo šokas, žmogus stengiesi ruošiesi - o ateina savininkas ir liepia gaut - žiauru. Įdomu kiek savininkas sau pasidarė, žaidėjam tai čia kapeikos ėjo.

cia jau seniai aisku…buvo…tikiuosi tp daugiau nebus o tas savininkas tai
Pavargęs

kiek pasidare savininkas?
PASIDARE daug.
Uz vieno etapo praejima juk moka apie 300000(tixsliai nezianu), tai vadinasi turejo sumoket dar daugiau…

Beje pasakyk kas tas draugas, pavarde…idomu but suzinot

Nors "sergu"Alusuz ZALGIRI, bet galiu pasakyti kad EKRANAS, viena is saziningiausiu A-lygos komandu. O korupcija Lietuvos futbole zinoma kad egzistuoja. Dabartine padeti LFF, galima butu apibudinti - drakonas mire, tegyvuoja drakonas.