Kolekcinė SYC


Kolekcinė SYC

Visi Chevrolet muscle car’ai pagal GM politika negalėjo tureti galingesnio variklio nei 6.6, tam, kad nesudarytu konkurencijos Corvettei, turinciai 7.0 L varikli. Analogiska situacija buvo su Camaro ir Nova, todėl Don Yenko savo gamykloje (Yenko Super Cars), bendradarbiaudamas su Chevrolet dyleriais, pagamino 37 Nova’s su 7.0 L Corvettes varikliais, kurios oficialiai vadinosi Yenko Nova. Tuometine ju kaina buvo apie 4000 USD. Siuo metu telikusios 7 Yenko Nova masinos.

4000usd … Bet gera reklama apie ebay Apakęs Apakęs ir sugalvok, atsidarai shopa, duoda zmogus tau komisiniu o tu jo preke imeti i jabaju Cha cha

Už Mopar nieko geriau nėra. Kietas

Challengeriai ir Chargeriai yra geris, bet, jei jau pragydai, tai zinok, jog savu laiku Yenko bei COPO Novos ir Camarai gaidino tuos tavo Moparus Cha cha

Tuometinė ir alga buvo kokie 200 baksų.

4000 tiem laikam didele kaina. berods metine vidutine budavo ~ 1500usd. bet kai jau kazkur rasiau anksciau - tai vis tiek daugiau nei LT siandien. 1500lt ir ka mes galim nupirkti sutaupe 4000lt? Cha chanors va sita svetaine byloja visiskai ka kita.ssa.gov/oact/cola/AWI.html

Ceske

Pvz, NOVA arba Camaro su 6.6 L varikliu tada kainavo apie 2400-2800 USD Šypsena

Apex - 96’ 3.0l Safrana Liežuvis arba XM’a uz dar pigiau.

WidZia, Prašom įrodymus į scena. Cha cha Kitaip nepatikėsiu dėl Camaro.

Remiuosi duoeminis is knygas GM Muscle cars. Tu, tiesiog patikek mano zodziu Juokiasi

tai blyn tai kiek tada reikejo taupyt ant masinos ir kiek dabar. nors usa ir dabar nepasikeite - vid alga 40.000usd uz dvieju metu alga nuperki normaliai masina.

nu bl, uz dvieju metu alga as ir sau dabar nupirkciau normalia Cha cha

Ok, tikiu. Cha cha

Apex, tai, pas juos normali masina ieisna uz daug pigiau, pvz. naujas Camaro ar Mustang su apie 300 Ag kainuoja nuo 22 000 USD.

Skaitau reik vizos Cha cha

Is susirasinejimo su vienu US Camaro forumo nariu, kurio tevas kiles is Lietuvos: "My Dad was 15 years when, he came to the US because of the big american cars, homes and jobs…"

As kur foruminuos, tai viens amerikonas (turejo Cobra su KB sc 600 bhp Girtas ) vedes lietuve, ziauriai maladec. Cia pora sakiniu is musu pokalbiu: “I miss the Lithuanian Vodka with cranberries! O dievo mano!” “I miss the cobra. I do not miss the ex-wife! Aciu!”

Cha cha Juokiasi Gerai