Koks geresnis procas zaidimams? AMD 64 ar Intel pentium 4??

Koks geresnis procas zaidimams? AMD 64 ar Intel pentium 4??

AMD Athlon 64 3000+, 2.0GHz, Socet 754, 512KB, BOX INTEL CPU Desktop Pentium 4 3.0GHz (800MHz,1MB) S478 BOX kury labiau verta rinktis??

?

ziurint ka veiksi Šypsena Bet siaip as asmeniskai visdelto AMD prociuka pasiimciau Šypsena

as irgi turbut imsiu amd proca ir turbut amd 64 3400+ o ka kiti mano?

pagal sparta Athlon64… Eik pagaliau ir i testus pazhiurek Mirkt

nu tai aisq amd testuose kajp sake viskas matosi…

o kur tos testu rast Labas

žiuriu čia chebrytė visi užkietėję AMD fanai. bet ne viena neaišku kodėl: 1.jeigu AMD procas kietesnis kodėl video konvertina blogiau (kaip supratau iš gerbiamų žinovų) 2. gal mano požiūris kiek paranoiškas kešo norėtusi kiek daugiau nei 512 kb pvz 939 nemačiau su 1 mb kešu. 3. BMS reklamuoja, kad 75 proc. parduodamų procų Intelis, ir tik 25 proc AMD. Ar tai tik įsitikinimas.

Ar motina su vidiaske išsirinkai . Jei rusu kerti eik cia pasiskaityk ir ne pi sk mum proto. 3dnews.ru/

as sau asmeniskai imciau AMD,nes jis maziau kaista, ir del geimu ir del kitu programu !!! Kietas

imsiu motinine su 754 socketu ir su agp jungtim ir desiu ten radeon 9600 Sapphire RX600PRO 256MB,128BIT,PCI-E,VIVO,DVI

  1. Gerdiss, kad turi amd procą ar jį siūlai, dar nereiškia, kad esi jų besąlygiškas fanas. O pasirenkant procą, žiūri ką jis gali, įvertini visus pliusus ir minusus (bent jau aš taip darau, o ne aklai sakau, kad tas ar anas geresnis). Aš prieš tai naudojau Intel procus, dabar AMD, ateity gal vėl prie Intel grįšiu. Dėl konvertinimo tiesa Intel geresnis, čia dėka didesnio realaus taktinio dažnio ir HyperThreading technologijos, bet dėl žaidimų visi užsienio testai rodo, kad AMD64 geriau, o temos autorius klausė būtent dėl žaidimų. 2. Apie kešą jau kalbėjau. Ir lygtais kaip tik tavo temoje. Tai nesikartosiu. 3. BMS perka kompiuterį netik tie, kurie gerai nusimano kompuose, o perka tai, ką pasiūlo ir kas stovi lentynose. Kitiems trūksta pinigų ir ima kokį Celeron (pastebėjau gana populiarūs procai). Intel ir pasaulyje užima didžiąją dalį rinkos, tai nenuostabu, kad ir pas mus tas pats. Anksčiau Intel pasižymėdavo didesniu stabilumu, jį dažniau naudoja firmose, galbūt ir geresnis Intel marketingas visgi jų pinigų arsenalas gerokai didesnis nei AMD.

Imciau AMD Taip

Prie ko čia RX600Pro?

Jo tiesa Šypsena, sakai imsi motininę su socket 754 ir AGP, o vaizdeškę jau PCI-Express, kaip idomu tu ją įstatysi? Ieškok vaizdeškės su AGP jungtim, o ne PCI-E.

o ne taip parasiau desiu radeon Sapphire R9600XT 128MB,128BIT,TV,DVI, F RET