kokosiniai saldainiai
ne karta esu bandzius lipdyti kazka panasaus i raffaello saldainius ir sitie gavos tikrai labai labai panasus, labai skanus receptas: skanestas.lt/receptas/saldainiai-rafaelloas dejau mascarpones varske/suri, ne grietinele.
Atrodo skaniai. Turbūt tokie ir yra Šaunuolė
tikrai tokie, prizadu dekui mano brolio pamisus del raffaello saldainiu, tai sitais itin dziauges, nes skonis beveik vienas prie vieno, vaflio tik truksta . Tik is recepte nurodytu produktu kiekio ziauriai daug ju gaunas, net pavargau lipdyt kita kart daryciau is per mus maziau.
O aš daug pažįstu pamišusių dėl jų - dukra, žmona, mama, brolis kiek pamenu dėžėm rydavo… Reiks gal staigmeną suorganizuot… Šiek tiek prisibijau, ar sugebėčiau
Soulmeitai, ner cia ko nesugebet. Nei virt, nei kept nereik. Issilydik sviesta mikro bangu krosneleje, supilk piena, sudek suri, kokosa, viska ismaisyk ir gerai atsaldyk. Recepte parasyta viena valanda, as siulyciau maziausiai 4 h, nes po vienos valandos mase gali buti dar per skysta ir neis sulipdyt dailiu rutuliuku.
Dėkui Tau. Būtinai mėginsiu. :} P.s. Virt ir kept man nesunku, kasdien tą darau :} Vat su saldumynais sunkiau.