Kokios spalvos jūsų patalynė
Juoda… Hmm… Gal ir grazu… ~
Mano tai pilka su baltom gelem… Linine…Minkstute…Ech, kaip gera…
Kaip fainai… ~ ~
Pradžioje savaitės būna balta, o po to kažkaip vis keičia spalvą į juodą.
P.S. kojas kiekvieną rytą plaunu
pas many kahzkokia zhydrom smuylkiom gelytiom, o pagalves su zhydrajs meshkiukaj. norechew juodos patalynes, wa =)
paklode tamsiai melyna o kaldra su pagalvytem geltonos su tamsiai melynai ornamentais - lova sexodromas
Mano patalyne su laukiniais tigrais…rrrr…
Mano tamsiai melyna su geltomos zvaigzdutem, saulutem ir menuliukais pati siuvau
melyna su geltonais ornamentais
…su, kuria dabar uzsiklojus, tai yvairiaspalviu juosteliu…
da turiu tokia pavasariska…oranzine, zalia, geltona, melyna ir ten graziais rastais…bet vo dabar skalbykliai(sita mano megstamiausia)…da ten melynu, ruzavu yra…ai.
Pagrinde geltona, o siaip turi daug atspalviu geltonu Tokia dryzuota…
Jau ble klausymas,patalynę reikia keisti ir skalbti,todėl pas normalius žmonės ir patalynė būna skirtinga ir išviso,kas tau iš to kad tu suzinosi mano patalynės spalvą
Jau ble klausymas,patalynę reikia keisti ir skalbti,todėl pas normalius žmonės ir patalynė būna skirtinga ir išviso,kas tau iš to kad tu suzinosi mano patalynės spalvą
Krc lialku tema apie meskiukus ir zhydra spalvaDaugiau nieko nesugalvojat?Gal dar barbiu modeliukais apsikeiskit?Bus smagiau bl
Mano, tai zalia Kokia patalyne, toks ir seimininkas …Dedu i kabutes Sekmes! Bye
melyna atlasine
Balta su burbulais spalvotais
manishke tai irgi orandzine tik su baltom gelytem
siaip jau taves niekas ir neprievartauja pasakyti ta patalynes spalva. ir cia kalausima kokia dabartiniu momentu tavo patalyne , o ne kokias is viso turi…