Kokios nuomones?
Prie temos: [biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/101.606938.127…-=(156 6488677](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/101.606938.127…-=(1566488677)
tai dar nenusipirkai ?
Dar ne Nenoriu aklai pirkt, renku informacija Per sia savaite turiu butinai apsisprest…
o cia kartais ne pirma moca perki?
is pazystamo pirksi mota ??
kol tu apsisprendinesi(rinksi info) jis taip ir nuvaziuos pas kazka kita )
as imu
dizainas praejusio tukstantmecio
Sena muiline, bet seip svarbiausia yra jo stovis, o ne sedinciu formue nuomone
imk… info rinksi po sezono…
Ledazzz ash irgi tokio noreciau , gal but kada nors…
Normalus motociklas, ko cia *skylė*vojat ? Ar patys pradzia daret nuo saloniniu motociklu ?
is tu metu motu dizainu man vienas geriausiu. jei geram stovyje tai as sau jamciau toki
man tj jie grazus, tikrai negalvojes imciau
nu situose nuo 99 jau purskalas seip jau smagus motociklas didelis masyvus valdosi gerai ir man jie grazus vienintelis bugas pas juos variklio grandines barska bet tai greiciui itakos neturi
tavo vietoj paieskociau sekancio dizaino gsxr’o motociklo bent jau ne taip senai atrodys nes sitas jau nlb tikrai
Kas kieno vietoj kokio dizaino modelio ieskotu tai ir taip aisku, bet gal siuo atveju zmogus teturejo pinigu dar sensniam modeliui ir tik labai pasispaude surinko tokiam, tad siulyt lipt aukstyn iki 08 metu modelio daugioau nei kvaila, nes daugkam ir 90metu modeliai ira super svajoniu motai. Nereikia kitiem siulyt motu pagal savo kisene, geriau pasiulyt pries tai babkiu ant naujasnio…
pagal metus visai Del naujesnio modelio - labai teisingai atsake mune23.
geras moto imk