Kokie sunys agresyvus...?

Kokie sunys agresyvus…?

Greitai turesiu suni, noreciau su juo keliauti… Amerikieciu buldogas… Gal kas galit pasakyti, kuriose salyse tai agresyvus suo? Ir apskirtai, gal kam teke keliauti su gyvunais? Papasakokite apie savo patirti… Mano klausimai orientuoti i Austrija, bet atsakymus galit duoti susijusius su visomis salimis…

aš tai girdėjau tik tiek kad su šunim tranzuojančius ima. daugiau tai nieko. šiaip pati norėčiau su žiurke savo keliaut.

As tik zinau, kad reikia padaryti tam tikrus tyrimus, turet visus skiepus, EU pasa… O agresyviem sunim dar gal psichikos testo kazkokia pazyma ar kazka pan… Nors tiksliai nezinau, todel to ir klausiu…

As siulyciau padaryti sia tema CUT & PASTE i "flora ir fauna" kluba - ten tikrai atsiras zinanciu. Kai as klausiau del suns vezimosi i Vokietija, tai man ten gana neblogai paaiskino.

pinceriai agresyvus Taip

Bet i agresyviu sunu sarasa neirasyti ir vaziuojant i Austrija is manes nepareikalaus dar papildomu dokumentu, kad vezuosi pinceri… Ne

o kai gyvuna nori i uzsieni issivezti, nereikia jo tyrimams, stebejimui karantine palikti? Skaitau

Policajai agresiviausi ir apsauginiai klubuose Cha cha

Agresyvus sunys yra tie, kuriu seimininkai agresyvus Mirkt