Kokie prezervatyvai geriausi?
Kokie jusu manymu yra geriausi prezikai. Kad nesuplystu is karto vos tiktai uzsidejai. man tai life style
visi tuos kurious per tv reklamuoja, o svarbiausiai gerai uzsidet
Lifestyles (balti)
siaip tai mano manimu durex Kaina pasako kokybe
life style irgi geri o siap durex yra geri as naudojau durex bet paskui life style
raudoni irgi neblogi ir nauji violetiniai naudojau geri
nemoki uzsidet jei suplyso
Sako wisi DUREX geriausi…
siaip diurex, bet dabar kaskiap life style, nes gavau pakabuka raktam i kuri isideda prezervatyvai ir ten telpa tik life style
shrnz rašė:
isiutes rašė:
shrnz rašė:
visi tuos kurious per tv reklamuoja, o svarbiausiai gerai uzsidetnu kad gerai uzsideti tai tu teisus bet as manau ne visi cool yra levi as bandziau tai du suplyso o life stile ir diurex yra patis geriausi o kokius tu naudoji jei naudoji?
nemoki uzsidet jei suplyso
nu proto bokste papasakok kaip tu gi dediesi ar aplamai tau teko kada detis prezika ka
isiutes rašė:
tushka rašė:
Lifestyles (balti)raudoni irgi neblogi ir nauji violetiniai naudojau geri
o violetiniai su kokias navarotais?
Life style balti plyšo du iš vieno pakelio.
nuo to laiko tik durex arba cool
shrnz rašė:
visi tuos kurious per tv reklamuoja, o svarbiausiai gerai uzsidet
Tik paziurekit kas kalba! Mano skaistybes sergetojas, sventuolis shrnz prabilo i liaudi!
durex
durex and life style…
Geriausi prezikai tie kurie neplyshta
Geras prezas - kai guli jau po darbo acipalaidaves, dregnas ir sveikas
Brooke rašė:
shrnz rašė:
visi tuos kurious per tv reklamuoja, o svarbiausiai gerai uzsidetTik paziurekit kas kalba! Mano skaistybes sergetojas, sventuolis shrnz prabilo i liaudi!
tai o ka daryt? jei liaudis nemoka uzsidet ar naudoti pagal paskirti? praso patarimo, siais smurto ir prievartos laikais, bet tai tu zinok skausmas praeis po kokiu metu gal daugiau ir ka tau vakar walio padare pasimirsh, susirasi kita, kuris tavimi nesinaudos
shrnz rašė:
Brooke rašė:
shrnz rašė:
visi tuos kurious per tv reklamuoja, o svarbiausiai gerai uzsidetTik paziurekit kas kalba! Mano skaistybes sergetojas, sventuolis shrnz prabilo i liaudi!
tai o ka daryt? jei liaudis nemoka uzsidet ar naudoti pagal paskirti? praso patarimo, siais smurto ir prievartos laikais, bet tai tu zinok skausmas praeis po kokiu metu gal daugiau ir ka tau vakar walio padare pasimirsh, susirasi kita, kuris tavimi nesinaudos
siap cia kalbama kokiegeri prezikai o ne tai kad kaip uzsideti prezikus cia visi moka manau uzsideti, o siap turbut dar ne kaltas pats nes raso apie tave kad skaistybes segrgetojas
geriausi yra "cool"