Nedovanojam geliu vaikinui, bet jei jis turi drauge ar zmona geliu atnesham jai, o jam dovana ar butelys. Pritariu ,kad vaikinai nelabai moka elgtis su gelem
daznai nedovanoju, bet yra proga… renkuosi melynus narcizus, gvazdikus smulkiais ziedais
jei skubu, tai nuperku rožių, o jei yra laiko paieškoti, tai renkuosi saulėgražas ar kitokias įdomias kompozicijas.
Shiaip kazkas man paporijo, kad vienintele itin vyrams tinkanti gele - gvazdikai, ish kuriu tep tychiojates Tai va kad ne tik veteranams tinka
pala pala… ten kai tave cvetokus privertė pirkt irgi saulėgražos buvo ?
beje saulėgražos toje stadijoje nevalgomos jei ką
dylgeles dovanokit
rozes…
Vyrams dovanojamos gele, puokstes etc. turi buti kuo panasesnes i fala. t.y. tai, kas kyla aukstyn. man cia taip viena gelininke porino. gal ir teisingai.
Tevui dovanuojau kompozicija su herberais, o , kiek teko, arba roze (kuri po to liko pas mane), arba toki krepseli su gvazdikelem, kad nereiktu i jokia vaza det (neturi vazos
)
o tai tada moterims dovanojamos i ka turi buti panashios?
Nedovanoju jokiu
Kaktusus arba smulkiaziedzius gvazdikus , bet cia jau isskirtinom progom, seip nedovanoju
Gydytojo kabinete virš stalo kabo užrašas: “Gėlių ir saldainių negeriu”.…taj ajshku pokshtas…bet manau kad juo viskas pasakoma apie geliu vyrams dovanojimo procedura…