Kokią knygą dabar skaitote?

Markeso "Simtas metu vienatves".Ne itin kolkas :>

Dabar skaitau Ivanauskaitės ‘Placebas’.
Liežuvis

šiuo metu Anri Periušo "Van Gogo gyvenimas".esu apsėsta.

[quote]Fugee_ū
Dažna dalyvė

Klube: narė

Parašė žinučių: 201
2007-01-18 23:37 1299 žinutė iš 1300

Dabar skaitau Ivanauskaitės ‘Placebas’.

[/quote]

šitos niekaip neišėjo perskaityti.prastai pasijutau kai vietą skaičiau apie mažojo angeliuko "padarymą" pas piktąjį dėdę;[
bet kai būsiu stipresnė perskaitysiu iki galo.ivanauskaitė man labai patinka.reikia.

interneta db skaitau

F.Sagan "Netekęs vilties"

Pratarmė(kuri ganėtinai netrumpa) labai užkabino, bet kolkas teko atidėt į šalį, todėl toliau dar neperskaičiau Nežinau

šitos niekaip neišėjo perskaityti.prastai pasijutau kai vietą skaičiau apie mažojo angeliuko "padarymą" pas piktąjį dėdę;[
bet kai būsiu stipresnė perskaitysiu iki galo.ivanauskaitė man labai patinka.reikia.

[/quote]

Iki ten turbūt dar nedasikasiau…

Pagaliau pradėjau F. Dostojevskio "Nusikaltimą ir bausmę". Nors žinau visą kūrinio istoriją, bet jį skaityti labai įdomu…=]

Collen McCullough “Angelėlis” .Intriguojanti knyga Mirkt

a.kamiu "svetimas.krytis"

Jo Nesbo "Pentagrama".
Paprastas detektyviūkštis. Bet užkabina. Net nenuvokiu, koks galas bus.
O prasiblaškymui gerai tinka Aido Marčėno "Dėvėti eilėraščiai".

Haruki Murakami “Negailestinga stebuklų šalis ir Pasaulio galas”
40 pls perskaičiau, ir pradedu gimdyt mintį, kad reikia nešt atgal į biblioteką…Idėja

Nedaryk taip. Skaityk iki galo. Pradžioj ir man atrodė, kad ten nesąmonė ir neverta skaityt.
Baigus nesigailėjau.

ToM WoLfE. RūgstiM įkrauTo gėrimO tEsTas.

| Jis kalbejo apie kažkokį Rūgšties testa bei israiskos formas, kai nebebus atsikyres nuo auditorijos. Visa tai bus viena patirtis su placiai atvertais jausmais, zodzeis, muzika, garsais, prisilietimais - zaibas. |

…kultine hipiu laiku knyga.Joje pasakojama tikra istorija apie garsiojo ,Skrydzio virs gegutes lizdo" autoriu ir audringas jo ir jo biciuliu kompanijos, pramintos "Linksmaiseis isdaigininkais" klajones…

Šiuo metu skaitau V.M. Putino “ALtorių šešėly”, Vydūno “Rinktiniai raštai”, “Kelias į Indiją”(ar kaip ji ten)- autoriaus nepamenu Nekaltas . Dar reiks pradėt greitu metu F.Nyčės “Rinktinius raštus” skaityt.

Aš irgi dabar šitą skaitauTaip

o as skaitau E.M.Remarko ,Šešėliai rojuje" vat…kadangi Remarka dievinu tai man ši knyga yra dar vienas nuostabus jo kurinys…

"Ko verta būtų laimė be atsisveikinimo…" Remarkas

As tai megstu spresti SudokuValio

J. Ivanauskaite " Miegančių drugelių tvirtovė".