Kokią knygą dabar skaitote?

Skaitau "Ketveri metai pragare"
Nuostabi knyga apie Satanistus ;]~~

A.Diuma "Trys Muskietininkai"… jau trecdali iveikiau ;] idomi knyga ;]

šiuo metu skaitau 3 knygas.
Pikčilingio - Kas yra stilius?
naudinga knyga norint suvokti paties tžodžio esmę (šioje knygoje - literatūrine prasme), tačiau šiek tiek vadovėlinė.
Sigito Parulskio - Miegas ir kotos moterys
kip visada šokiruojančiai atviri ir be kompleksų Parulskio straipsniai vis tik negali nesužavėti. neseniai mačiau jį Donskio laidoje diskusijoje apie grafomanus. žavinga asmenybė, taigi ir knyga itin puiki.
Vigmanto Butkaus - Šiauliai:provincijos miestas palatvėje
keistokų nuomonių persipynimas straipsnių rinkinyje, kurių kiekvienas turi savo istoriją ir savo mintį. labiau literatūrologinė nei literatūrinė knyga, todėl ugdo kitą žmogaus dvasios pusę. šiaip labai artima mano širdžiai, bet greičiausiai todėl, kad autorius - mano tėtis

Andrej VALENTINOV "Dezertyras" - knyga jau seniai buvo kliudžiusi mano dėmesį, tačiau į rankas paėmiau prieš kelias dienas. Kūrinys - intriguojantis ir pakankamai originalus. Jei bus proga - paimkit į rankas, ypač fantastikos (mistinių kūrinių) megėjai.

Vis po truputį A. Camus "Maištaujantis žmogus". Nelengvai einasi, bene kiekvienas sakinys reikalauja atskiro "perleidimo" per smegenis, nebūtų filosofija.

Taip pat Modernusis menas 1905-1945m. Vis pasiskaitinėju, bet rodos tai nesibaigiantis procesas, kaip ir visas domėjimasis menu.

Pradėjau skaityt E.Remarko “Trys draugai”. Daug kas labai giria, bet bent jau pradžia tai man kažkaip nelabai. Nelenda ir tiek. GAl toliau bus įdomiau, TIKIUOSIŠypsena

kad aš taip laiko knygų skaitymui turėčiauNežinau nebepamenu kada rankose knygą laikiau…

Daugelyje geriausių romanų pradžios būna gana klampios. Pavyzdžiui J. Irvingo "Sidro namų taisyklėse" pirmus šimtą puslapių jaučiaus tarsi pelkėje, o paskui… įsivažiavo ir dar kaip. Su "Trimis draugais" bus panašiai - galas ir moras pakankamai įspūdingi.

Dabar skaitau ‘Dievų mišką’.
Visai faina. Šypsena

M.Pjuzo Myliu “Tamsos arena”

L.Tolstojus “Karas ir taika”
idomuŠypsena

Pradėjau šiandie Hesse “Stepių vilkas” Angelas

na i kaip? Nekaltas

Mario Puzo “Krikstatevis” Mirkt

Jeigu tik tai būtų galima pavadinti knyga…Nekaltas

Labai noriu pradėt skaityti Gabriel Garcia Marques "Šimtas metų vienatvės" arba kokią kitą šio autoriaus knygą. Šiaip dabar skaitau L. Tolstojaus "Karą ir taiką".

mane tai sia ziema (vis tiek tai yra ziemaŠypsena) patrauke rusu literatura. dabar skaitau F.Dostojevskio VAIKAMS, ten jo zymiausiu kuriniu istraukos apie vaikus. zavi Jo humaniskumas. ir siaip, viskas taip ziemiska, bet silta ir jauku. dar paskaitineju Cechova, o kai nuotaika Remarkiska - kimbu i Juodaji obeliska. nes Remarkas yra paprastumo genijus. jo TRYS DRAUGAI man tai ne tik knyga, bet ta laika, kai ja skaiciau, prisimenu kaip kazkokia atskira epocha. Šypsena

F.Dostojevskio - Nusikaltimas ir bausmė.

P.Coelho - 11 minučių

Sakuros sakele Myliu