Kokia cia galia?
Nieko nesusigaudau audio aparaturoj, klausimai tokie, kiek cia isejimu? Geras jis ar ne? Kiek cia watu, lyg 180 raso? Isvestu S90 kolonele, jai jo ar dvi kaip nors sunkiai daugiau lyg nieko Cia lyg papuoliau nes nezinojau kur daugiau deti aj beje tie 16omu tai mazai cia ziauriai ar kaip?
Čia greičiausiai jis ėda 180W, išduoda aišku šiek tiek mažiau. Greičiausiai bus 5 kanalų. 4 kolonkėm ir vienas išėjimas į subuferį (tikriausiai). S-90 aišku gali jungt, tik kas per klausimas “išvežtų”?
Cia turejau galvoje ar nebus persilpnas kolonelei O kur subui tai nzn isejimas Nu lyg ir viskas dabar aiskiau, dekui
tik paprastas FM/AM STEREO imtuvas…
Pagal mane čia yra stereo stiprintuvas-radija (vadinamas resiveris). Keturi išėjimai - du kairė ir du dešinė. Bendra maitinimo galia 180W, tai išėjimai bus maždaug po 40W. Gali jungt bet kokias kolonkes, kurių varža yra tarp 4-16 omų (čia normalu) ir maždaug panaši galia (apie 40W). Su s90 gali bandyt, nieko blogo nebus, tik pilnai kolonėlių galios turbūt neišnaudosi.
aiskumelis. O kokia kaina tokio mazdaug galima parduot? nes sode radau, kazkada tevas tusams norejo daryti bet tiap ir liko apdulkejes pasijungciau prie savo s90, bet pas mane vijos ir suplyses pats bosas, taip kad nezinau kur nusipirkti ta bosiuka
Nz kaip cia bet pas mane Marantz stiprintuve A ir B yra dvi poros skirtingos stereo garsiakalbiu. A - kambaryje groja, B - vonioje lubose. Nori ramiai vonioi pasiklausyti muzika isjungi A ir palieki Bi,analogiskai jei nenori gasdinti zmogaus vonioje isjungi B. Speju,kad ir cia bus tas pats - dvi skirtingos poros stereo garsiakalbiu.