Kojos nagas

Kojos nagas

Jei kas lupsitės nagą tai nesilupkitPiktas, blia ataugo ir dar giliau į mėsas įaugo daba lauksu kol kiaurai peraugs mėsas ir tada pats tiesinsu, daba visas pirštas violetinis ir pūliuoja ir t.t. Kitą nagą irgi reikėjo lupti, bet nesileidau tai daba pats ištiesinau dailiai ir liuks viskas. Dab neaišku kaip bus su tuo įaugusiu, gal kas ką pasiūlyti turiat?

o, savadarbis chirurgas, saunu, kiek zinau, zalgirieciui Kalnieciui chirurgai irgi atliko kazka panasaus

man jau 2 kartus buvo per gyvenima nagas iauges:pirma karta islupo man jo puse-ataugo,viskas graziai.Po kokiu 5 metu vel iaugo:nuvariau vel lupti-islupo,bet kaip ir tau,dar daugiau iaugo beaugdamas…nuvariau vel pas ta daktara,sako parazitinis nagasLiežuvis tai poto dariau kaip daktaras liepe ir per 1,5 men.namu salygom VISISKAI issigydziau:tai vat,pirmoj eilej imi nagu dilduke ir dildini is kaires i desine naga(na gaunasi auksciausia vieta nago)nudildini iki tokio plonumo,kol bedildinamas pajausi…jog nagas plonytis jau…kam tai?-tam jog tada nagas pasidaro ne toks tvirtas ir tie galai nesminga i mesas.Dar 2-3 kartus i savaite mirkiau pirsta karstam vandeni su druska(tamkad tuos visu nesvarumus-pulius…lauk istrauktu),dar daktaras liepe po mirkimo pasitepti plonu sluoksniu kokiu tepaliuku ir druskos pabarstyti-bet to nedariau… ir po kokiu 1,5 men.man tas nagas graziai ataugo-islindi ta vieta kuri iauginejo-tada graziai nukirpau ir vsioMirkt

net negai sugeba paklusti zmogaus rankoms Šypsena ypac super, kuomet tai daro koju nagai Šypsena

Tai tipo suplonini nągą su tuo dilinimu reiks išmėginti, man vieną reikėjo nulupti tai laukiau kol kiaurai per mėsas peraugs ir vis pakilnodavau kampus su žirklutėm ir gerai gavosi, o kitas, kurį nulupo, toks labai lenktas auga tai teks su dildike pavaryti ir pakilnoti kampus kad tiesiai augtų. Aš irgi mirkau daba druskus tirpale, šendien tokias mėsas iš žaizdos iškarpiau tai visas bliūdukas kur kojas mirkiau raudonas tamsiai palikoKietas, tikiuosi pasiseks išsigydyti, nes lupti nesinoriNe, nes po to bintas skaudžiai prilimpa ir šeip nėra gerai.Drovus

tarkim nagas yra “tilto” formos tai dildini jo auksciausia vieta…atitinkamai nagas pasidaro minkstesnis-reiskias praranda tvirtuma ir ir ne taip stipriai spaudzia tuos kampus i mesas iauginet.Cia laiko uzima,sakau apie 1,5 men.praejo,kol visiskai neliko zaizdos.Vis traukesi traukesi tos vadinamos ataugos,veliau jau nagas islindo lauk-tada beliko graziai nukirpti.P.S.kai prisimenu,tai saldziausia budavo kai kas nors uzlibdavo ant kojos(pirsto)Baisus-jausmas ziaurus

Vien žodžiu ploninsiu visą nagą.Kietas
Jo, kai užlipa kas nors tai smagu, kai mano taksikas užlipa, tai irgi smagu yra.Pavargęs

viso jo plonint nereikia,tiesiog tik virsu(na cia gaunas apie 50% nago),ten krastuose neplonink.Tiesiog is kaires i desine(ir atvirksciai)dildink nago kuprele ir tiek,atitinkmai viduris issidildins o krastai-ne…tai taip as dariau,nes krastai manau ir turi buti storesni,kad lengviau prasiskverptu per kliutis,nes jei ir jie bus ploni,tai krastuose atsirems i mesas ir prades raitotis kaip popierius-NEGERAI,neislys lauk nagasMirkt

o ta naga kai lupa suleidzia kokiu vaistu? labai skaudi procedura ar tik po to skauda?

Man buvo praeita vasara, kad kazkur beuzkliunant visas kojos nagas nuejo Šypsena tai skausmas belenkoks buvo Šypsena Irgi jaudinausi kaip jis ataugines… Bet ataugo po menesio kazkur Šypsena

taip,suleidzia vaistu…man bent pirsta uzriso(kad kraujas neteketu-kaip ir neutra poto gaunas),poto ileido su svirkstu kazka-tada pirstas pasidare 2 kart didesnis(jauciu tam,kad tas nagas islystu lauk ir ji galetu pasalinti)-siaip kai lupa-kerpa,tai apsoliuciai nieko nejauti,bet kai adatele, kai kazka suleidineja su adata-bisiki zalia akyse darosUfff

bet kaip ir minejau-ta problema galima issigyti ir namu salygom ir be jokio didesnio skausmo,tik valios reikia turet mirkyti ta pirsta druskos tirpale,na ir nudildinti ji.P.S.nors issiopervus irgi ten prieziuros nemenkos reikia…

Eik pas chirurgą. 3 minutės skausmo (kol vaistus leidžia), 10 minučių nelabai malonių pojūčių (bet ne skausmo), kelios dienos perrišimų, ir problema bus išspręsta. Aš taip 2 metus su kojos nagu vargau, kol galiausiai šią vasarą prisiruošiau nueit pas chirurgą. Na, truputį pakentėjau, bet dabar turiu sveiką gražų nagą ir neskaudantį pirštą.