kodel?

kodel?

jo…sunku pazint zmogu per menesi… kartais tam ir viso gyvenimo nepakanka… zmogus tokia sudetinga asmenybe… sekmes tau!

o ko is taves reikalauja?
Nekaltas

taaaaaippp

O Moteris is vis Baisu

apie ka mes chia…Nekaltas

menuo per trumpas laikas zmoguj pazinti. ir jeigu jis norejo kazkokiu isipareigojimu, o tu tam nesi pasiruosusi, tegu jis laukia, tiek kiek reikes, bet tu tuo irgi nepiktnaudziauk.

Girtas

gal gali trumputuka paaiskinti kas ten buvo?labaj sunku tajp komentuoti kaj tu nieko nepasakj.
Nekaltas

gal gali trumputuka paaiskinti kas ten buvo?labaj sunku tajp komentuoti kaj tu nieko nepasakj.
Nekaltas

[/quote]

nezinau kas buvo… viskas prasdejo na taip kazkaip graziai, kaip ir visada Šypsena o po to as pajutau kad kazkas ne taip…
ne gerai, mes apsipykom nes as atsisakiau kartu gaminti vakariene, na ne atsisakiau, o tik pasimaiviau ir jis uzsigavo. jau po pusvalandzio as pirma karta gyvenime!!! ejau taikytis, bet radau tik uzrakintas duris. na cia buvo pirmas momentas, kuri jis paminejo. pries tai pareiske, kad jam truko demesio. na aisku jis nezinojo iki vakar vakaro, kad as ejau taikytis su juo ta vakara.
o seip tai kaip galima reaguoti kai zmogus save apibudina kaip katina, kuris vaiksto vienas. tai isgirdusi as bijojau uzlipti ant jo nepriklausomybes, o pasirodo problema tame, kad as per mazai bandziau ji prirsti.
nieko as cia nebesuprantu…

[/quote]
kazkur girdeta situjovina…

Cha cha parasyk i private.paplepesim.

o ka galima reikalauti po pusmecio, ko negalima reikalauti po menesio??? Drovus gal pasipirso?? Cha chaCha chaCha cha Juokiasi

Nelabai tikra tas,kas taip greitai isnykstaKietasGėlė

jei pasistengsi neprarasi nei vieno nei kito