kodel?

kodel?

sveiki, noreciau zinoti kodel juoduoja lapai? labai retai juoduoja. as perlieju ar per mazai palieju. lieju kas diena, bet i lekstute ipilu apie 1cm. kiekviena diena pries liejima lekstute buna sausa. augalas stovi balkone ant saules. gana karstai.

gal aplamai dregmės aplinkoje trūksta Nekaltas

Man viena žnyplė bevirškindamą musę pradejo juodoti, nesuprantu, ar del to kad muse buvo stambi ir gal kraujo prigėrus ar tiesiog žnyplė jau pasenusi buvo. Jeigu stovi balkone tai geriau atvirame, kad oro cirkuliaija butų, ir vandenį 1 cm čia mažiausia, kas pas mane buna, niekad neleidžiu dubeneliui išdžiūti, visad jam kojos mirksta, ir kolkas nesiskundžia tik vis naujos ir vis didesnes ‘burnos’ atsiveria

Kiek žina utokisu augalsu reik uždengi kad aplinkinė drėgmė išliktu didelė nes jei auga kur aplinkoj drėgna, ne vien dirvoj… Berots pridengia kaip kokiu šiltnamiuku, o gal ir temperatūra per didelė, kas abejotina, greičiau nemėgsta tiesioginių spindulių saulės, nes aš kaktusus išnešiau lauk tai juos saulė nudegino… Liko sveiki tik tiek kurie turi baltus pūkus…