Kodėl taip sunku atsigauti po...

Kodėl taip sunku atsigauti po…

Keturi metai kartu.Skirybos.Aš išeinu, nes nebegaliu taikytis su nuolatiniais priekaištais,kad darau ne tai kas reikia,ne tai ko jis nori…Jau pusę metų atskirai.Tačiau nors ir aš jį palikau…man kažkodėl sunkiau tai pakelti…Neatsigaunu…vis mąstau kas buvo netaip,kur as suklydau…

Patikėk, dabar netinkamas metas galvoti apie praeitį, klaidas ir visus "kas, jeigu" - nesvarbu, ar tu buvai teisi, ar ne. Abejonių laikas turėjo būti anksčiau. Dabar, kai padaryta kas padaryta, turi susigrąžinti savo gyvenimą ir pažiūrėti į jį kaip kūrėja, o ne vertintoja. Naudokis savo laisve ir pažink daugiau žmonių, o į didžiąją dalį mums aktualių klausimų atsakymus duoda laikas. Todėl būk konstruktyvi ir pradėk nuo balto lapo.

Pasakysiu taip: as irgi tokia pat,bet dalykas yra tas, kad paprasciausiai tau reikia kuo nors uzpildyti sita jo trukuma. Paieskok kito. Negalvok, kad jis yra toks vienintelis. As irgi taip klydau. Vyro neperauklesi, jei grysi, ta pasaka prasides is pradziu. Paprasciausiai nebegalvok, nes uzesi save, pamatysi. Susirask kas tave uzimtu, pvz kokia veikla, ar kita vaikina

jei nesutariat - teisingai. kam save kankinti, kam laika vilkinti.
tau tiesiog dabar reiktu draugu paramos, daugiau su zmonembendrauti. Vyru daug aplinkui, matyt sitas ne tau skirtas buwo. Laikykis, mes su tavim!

pirmiausia gal reiketu susirupinti savo dvasine sveikata Aš nekaltas pavyzdziui kas vakara po puodeli raminancios arbatos Aš nekaltas

Jo, Persidirbes teisus.

PS dar visai neblogai butu uzsirasyti i koki jogos ar bodyflexo kluba. pirmasis skatina susikaupti ir atsipalaiduoti, o antrasis tiesiog suteiks energijos (jei tikesime reklama Cha cha )

aha, geras patarimas Gerai
jei arbata nepadės, išgerk taurę vyno ar konjako. Tik nepadaugink Šypsena
dar nueik į kirpyklą - šuokuosenos pakeitimas kartais stebūklus padaro.

sako, kad po skyrybų turi praeiti metai, kol buvusi gija nutrūksta. Ir patartina išmesti bent menkiasią daiktelį, primenantį tau buvusįjį

Dabar nebegalvok apie praeiti, o daugiau laiko skirk sau - pramogauk, keiskis (sukuosena, manikiuras ir kt.malonumai), keliauk (vienas pazistamas sake, kad tai jam padejo). Jei vis dar negali uzmirsti - keisk miesta, darba, susirask nauja vyra. Turek draugu, kurie neleistu uzsidaryti savy - eik, dalyvauk, gyvenk, nors kartais to nesinori. O jei negali matyti zmoniu - uzsidaryk namie - uzsidek zvake, paleisk ramia muzika ir pasedek su taure vyno ramiai, niekieno netrukdoma.

nereikia kaltinti saves. jie tik to ir laukia.

Keistas dalykas. Turejau gyvenime du labai skaudzius issiskyrimus, ir ka po ju isgyvenau - baisiai panasus scenarijus. Kiek plepejau su kitomis tokiom nelaimelem, ir joms buna panasiai, tik gal seka kitokia.

  1. Atsiriboji nuo zmoniu, jei ir eini i darba ar kitur, tai kaip mechanine lele. Vakare - arba bukas spoksojimas i TV ekrana su taure rankoje, arba knaisiojimasis po save dienorascio pagalba.

  2. Pastebi, kad kazkuris netycia per TV rodomas filmas sudomino, o prie vyno uzsimanai tam tikros rusies surio. Vel pasidaro idomu ir skanu.

  3. Pradedi dziaugtis draugu skambuciais. Pati kam nors paskambini. Issijudini. Eini i viesuma.

… (cia labai individualus laiko tarpas. Man buvo neilgi tarpeliai Cha cha

  1. Pasipainioja visai nieko Vyrai. Tampa meiluziu ir sugrazina i gyvenima. Po neilgo neipareigojancio bendravimo ji praspiri ir pasijunti visai atsigavusi.

  2. Vel pamilsti is tikruju. Ko ir siekeme, nors nesamoningai Šypsena

Žiuriu tokiu kaip aš daug Šypsena jau linksmiau, ir gyventi norisi žinant kad viskas praeis…

parodoj pristatinejo kaip naujausia

su tokia tacka blondiniu tikrai netruks Kietas

cia sitas 2004 wiper’is ?

blondine jau viduj o kitos girls lt Cha cha

NIEKO GERO, truksta geresnes spalvos ir grazios BLONDINES>VA TADA TAI BUTU>