kodel merginas skaito durnom

kodel merginas skaito durnom

dekui dievui ne visis galvoja kad merginos kvailos, bet kai susiduri su tokiais kiaulem-sovinistais, tai net budama gan protinga gali pasijusti eiline kvaisele.

as neslaitau paneliu durnom man patink apaneles tiesiok ms durnu skaitom ta zmogu kuris daro kokius nors nelogiskus dalykus pvz pavepusi moteriska mergina vairuoja automobilimes skaitom ja durna kai daro nesamones bet negali pykti yra tokiu paneliu kurios geriau uz vaikinus tai daro Šypsena!

Gal kartais tokiomis paskaito del to, kad taip pasielgiat? =]

zhinai, o vaikinai tai klaidu nedaro? elgiasi tik logiskai? kas dazniau girti vazineja? merginos ar vaikinai?kas dazniau greiti virsija? kas apsinese nuo neaiskiu medziagu dazniau kabinejasi? kas daugiau keikiasi? cia iki begalybes galima vardint, aisku merginos irgi turi savu polinkiu, bet ne visos tragiskai vairuoja ir t.t. pati vairuoju, ir tikrai nervina kai kox asilas su tacka sone prie sankrizos sustoja ir gazina, tipo darom draga. nugi idiotizmas. nors sesuo juo"padaro" sankryzose, uzh tai ash ja labai didziuojuos.(kadanors ir ash ishmoksiu taip vairuot) gal ne su tom merginom bendraujat, kad pradeda vaidentis, kad nelogiskai elgiames.

del tokiu kaip tu ir vadina durnom Nekaltas Nekaltas Nekaltas

nepriklausoma, kazko siekianti ir laisva asmenybe tai ne durnumo pozymis, jei manai kitaip, tai gal paciai verta susimastyt kokie tie durnumo kriterijai…? Cha cha o tai kas tavo manymu yra protinga mergina?

Šypsena

Jeigu durnai elgsis, tokia tave zmones ir laikys. Reikia ziuret ka sneki ir rasai !!! !!! !!!

kur čia taip parašyta?

Jei pati esi durna, tai nereiskia, kad visos Moteris durnos.

wisokiu yra,wisokiu reike… Nekaltas

Jeigu visas skaito pagal tave, tai suprantama kodėl.

hhmm… gal todel, kad tokias temas kuria Nekaltas

Turbut kai kurios uzsitarnauja Nekaltas

manau, kad sis Tavo pateiktas klausimas galetu buti jo atsakymas Mirkt

Normaley! Tay jei durna tay ir skaito tokia!

tik idiotai laiko merginas kwailom

Tai jeigu net idijotai jus kvailom laiko tai ka ir bekalbet apie protingus VyrasJuokiasi