Kodel errorina?


Kodel errorina?

Atsisiunciu 305 forma ir PC, atsidarau uzpildau, darau Save, arba save as… ir sita lentele. Kodle normaliai negali issisaugoti? Beje, eformfilter pati programa siusta uzvakar is vmi svetaines, tai ji lyg ok turetu buti.

Kazka ne taip uzpildei, gal lauku tusciu palikai ar panasiai. Paspausi yes issaugos su tavo klaidom. Normaliai uzpildyk - normaliai issaugos.

Nueini VMI i preliminarias deklaracijas, paspaudi ant norimu metu, perziuri, jei viskas tvarkoj, patvirtini ir nic nieko pildyt net nereiks Gerai

ja2ble–> matai, neaisku ar zmogus neturi kokios nors individualios veiklos, jei turi- tavo aprasytas variantas nepraeis- individualios veiklos pajamas turi irasyti pats, is niekur jos savaime neatsiras. O siaip tai eFormFiller’yje yrankiu juostoje yra toks raudonas sauktukas, ji paspaudus lango apacioje atsiranda lentele su erroru aprasymais, jei ir dar neaisku, dukart klikini ant konkretaus erroro aprasymo ir ta errora raudonai apibraukta ismeta tau pries nosi, belieka pataisyti.

Uzpildzius forma - paspausk raudona sauktuka (klaidu patikrinima). Jei ras klaidu - tvarkyk jas, jei nenori tvarkyti - saugok su klaidomis, tik ismes sita pranesima.

Arba F7. Katik pats deklaravau per fotmfilleri, nes online deklaracijoj puses duomenu nera. Tik kazko 6kb faila jau 5 minutes uploadina:/

Šiandien vmi puslapis man sunkiai vartos…