“Kobra”
Isigijom du tokius padarus,o tikslaus pavadinimo nezinom. Vyras kobrom pakrikstijo
As anksciau tokius auginau Bet kai atsibodo kas diena zoles sodinti, atidaviau
Šiandien kaip tik žiūrinėjau ką siūlo “Stalma”, tai lyg ir panašių užtikau: Acanthopsis dialuzona Lietuviškai įvardintas buvo: Arkliasnukis ■■■■■■
rimtai???Cia taip parduotuvej uzrasyta buvo???Ads tai ir nzn kaip jie vadinas, sakau unguriukai ir tiek… Beje, kazkaip gal per mazi jie pas mane, nes neturiu jokiu problemu, buna ilinde kazkur per dienas ir islenda tik serimo metu…
Nu pažiūrėk jų puslapyje: stalma.lt/content.php?p=read&id=25 Taip užsirašę. Tik aš negaliu garantuoti, kad čia ta pati žuvis. Man panaši pasirodė Pagoogling ir gal rasi ką įdomaus.
Chmmmm, tokiu neradau
Turėjau du tokius. Vienas vargas. Pas mane jie tokie gudročiai būdavo ir beveik niekad neišlįsdavo. Tai kiek vargo valant akvariumą buvo. Kažkada visą vandenį norėjom pakeist, tai vieną šiaip ne taip iškapstėm, o kito ne. Sakom, gal numirėm. O kai plovėm akmenukus KARŠTAM vandeny, kitas išlindo bet laimei, o gal ir nelaimei, jis išgyveno dabar nebeturiu tokių
oho