Ko vaikinai tikisi, kviesdami vaziuoti su savo mashina?

Ishraukti!

Dieve mano, buciau as tave pamates, tai nors ne su bemka, bet buciau pasiules pavezet iki artimiausio restorano ir pavakarieniauti zvakiu sviesoje prie vyno taures Gėlės (I) Cha cha
P.S. ne visi vyrai vienodi, bet siaip tai panasus Cha cha

isvaizda kitokiaŠypsena o mintys tos paciosCha chaCha chaCha cha Labas
Visi mes vyrai svolochiai, o jus panos …

Mintis pati persasi - troleibusa vairuosi - kokia noresi tokia turesi Šypsena

Tai kad vairuotojui problematishka butu vidury marshruto isheit ish savo darbo vietos, jei i jo transporta kokia simpatishka mergyte iliptu Cha cha

Vaikinas (su BMW)perskaito viska-ir pazintis ivyksta!Va cia tai butu visa prasme iskelt tooooki klausima.Bet…
Kol kas dar Ne

mes kai su draugu vazinejam tai tik todel kvieciam kad praleisti linsmai laika, ar pakabinti Mirkt

Vat per tokius su dideliais juodais BMW ir i mano balta VW nepriprasysi, kad kokios nekaltos mintys butu… ;E

Vat per tokius su dideliais juodais BMW ir i mano balta VW nepriprasysi, kad kokios nekaltos mintys butu… ;E

Norejo i seska pavaryti.Nu o jei neduosi tai ir paprikolinti 2 dienas gal butu idomu jei ne tupa esi.

devushka, poshli v les ? gorod pokazu !

tokie tikisi, kad bevaziuojant masinai nuleis padanga, tada jie ikalbinis persesti i gala ir nuleis i tave LiežuvisLiežuvisLiežuvis

o gal ir ne… as pvz. tokia simpatiaska pavezciau ir be blogu ketinimu…TaipTaipTaip

Kazkodel as tikiuosi maziau o gaunu daugiau Šypsena

Kazkodel as tikiuosi maziau, o gaunu daugiau Šypsena

JP.

Esu vaziavusi “n” kartu su nepazystamuju mashinom ir dar ne karto niekas neprievartavo.Tik yra skirtumas,ar didmiestyje sedies, ar mazam miestely.Visai maloniai pabendraudavom,pasededavom kokiam bariuke ir pan.Dabar turiu daug draugu su tackomCha chaCha chaCha cha

Tai gal stipriai uzsiraukusi,tai ir nenorejo gruzintis kad zajevos neparasytum. Ignore

daznai pasitaiko man kurie siulo pavezeti ar nulydi zvilgsniais pravaziuodami nu bet as irgi siaip nesedu Cha cha

“tokie” nori tave isvezti i vokietija,nemokamu atostogu…Cha chaCha chaCha cha

greitos pazinties ir greito sexiuko Mirkt
jokiu isipareigojimu > only mobilus sexo nuotykiai.

AS TAIP PAT DAUG SYKIU ISEDUS,GAN MALONIAI PABENDRAUJI IR NR. APSIKEITI…IR TAIP DAUG DRAUGU SUSIRANDI…AISKU JEI KOX VEIDELIS NE IS GERUJU TAI TIKRAI NESEDI.NE VISI JUK TIE VYRAI VIENODI YRA GAN GERU SU KURIAIS IDOMU BENDRAUT IR TAI PUIKU MirktGražiMirkt