Ko tu bijai?

Ko tu bijai?

Labai įdomu ko žmonės šiais, gana saugiais laikas bijo. Ar sėdėti vieniems namie, ar vilkų, ar, kad kažkas griebs už kojos.
Būtų malonu, kad žmonės pasakytų, ko jie bijo, o kiti galėtų patarti kaip tos baimės atsikratyti. [gal kažkam padėtų]

[[[aš manau, kad geriausia įveikti baimę, tai atsistoti prieš ją, pvz.:
Bijai, kad tau kažkas griebs už kojos iš po lovos, tai kada tave prislėds tokia baimė pasižiūrėk po lova ir pan.

parašykite, ko bijote, ir kaip manote ggalima būtų įveikti kitų baimes, tikėkimės kažkam padės.

Sėkmės ;D

bijau daug ko… kad ir tarakono kuris yra visai mazas padaras. bijau nezinios… bijau blogu zmoniu kurie gali manes fiziskai nenuskriausti o moraliskai tai yra man baisiausia bijau kai tamsu vakara einu siaura gatve tada bijau savo zingsniu… bijau viso blogio. ko tu bijai?

regina

tai prikaluso nuo nuotaikos, na tarkim man.
kartais bijau vėlių, kartais bijau, kad kažkas mane nusitems PO lova [ne į lovą, o PO lova] , ir aš bijau, ka dtaip neatsitiktų.
na priklauso nuo nuotaikos, o tu žinai kaip tarakono baimę įveikt? Drovus

bijau kai sedziu prie kompo, kad kas is po stalo griebs ir nuraus man kiausus.

nuotaika pagerejo kai perskaiciau ir tavo atsakima ir kito ten kur parase apie kiausus Juokiasi

zhmogau, tavo baime labai idomi. tipo labai nenori ju netekt xD
ai px… tai kai bus tokia baime pazhiurek po stalu, ar nera ten rankos… kokios xD

regina, gerai, gerai ;D

Vienintelė ir nepakartojama baimė- kutenimo Nekaltas

dieve, man chia malonumas o ne baimė. ypač myliu daktarą KŪCI KŪCI
Myliu