Mieli moderatoriai, ka manot, apie pasiulyma, sukurti nauja kluba MEILE? Mano nuomone, tokio klubo tikrai reiketu mums visiems! Nes pastebiu, kad kuo toliau, tuo daugiau visuose klubuose vos ne ish eiles kuriamos temos apie meiles, jausmus, santykius ir pan. dalykus. O siame klube galetu visi reikshtis tais klausimas, prasyti pagalbos ar patarimo…
tai gal parodyk kur aš maldavau…
o jei taip įdomu tai bandau mąstyti kas galėtų būti iš klubo… o vat kuriam klubui pareiškiau teigiamą nuomonę - "mada ir stilius", kažkodėl jis jau gyvuoja… tai gal tiesiog nepizdy jei nemoki logika vadovautis ir nerėkauk kas pirmiausiai netyčia ateina į galvą… tai va, mano pasiūlymas - gali sau pasispardyt į subiniuką…
ar dar mazai cia visokiooo se…??? dar ko nors panorek, kokio kosmonautu klubo, kokio naru, lezbijieciu, pi_daru ir t.t. galima testi be paliovos,anea!?
Kad trylikinės turėtų kur kalbėt apie savo meiles visokiems Vudžiams, Radžiams ir pan. Pusė temų būtų “kas yra meilė” ir “kaip sužinoti, ar jis mane myli?” Dar kelios apie nelaimingą meilę… ir visas klubas