Klubas "Meile"

Klubas "Meile"

Mieli moderatoriai, ka manot, apie pasiulyma, sukurti nauja kluba MEILE? Drovus Mano nuomone, tokio klubo tikrai reiketu mums visiems! Nes pastebiu, kad kuo toliau, tuo daugiau visuose klubuose vos ne ish eiles kuriamos temos apie meiles, jausmus, santykius ir pan. dalykus. O siame klube galetu visi reikshtis tais klausimas, prasyti pagalbos ar patarimo…Apkabinimas

[quote]Aciu, kad isklauset mano nuomoneFlirtas

aš už
Blogai

Tikiuosi, kad Tu rimtai uzh, bet itarima kelia ikonele BlogaiCha cha

as pries

rimta aš, biški ikuone ne tuoki padėjau

O kur argumentas?Mirkt

Yra klubas "Noriu susipažinti"

Tachiau ten juk tik pazhinchiu skiltis…Nekaltas O apie meile susijusius dalykus zhmones nezino kur kurt temas, tai kuria ir iki 18 ir girls.lt ir 30+ ir t.t…Laimingas

dar neisgirdau rimtu argumentu siam ala klubuiNekaltas

Blogai

kiekvienas klubas yra meilė kažkokiam dalykui… o jei kalbama apie meilę žmogui, tai nėra reikalo kurti, kai meilė neegzistuoja…

o argumentas butu toks. jei atsirastu toks klubas tai kiti noretu pvz ateiviu, nesamoniu, anekdotu ir pan klubu o kam to reikia

tai gal parodyk kur aš maldavau…
o jei taip įdomu tai bandau mąstyti kas galėtų būti iš klubo… o vat kuriam klubui pareiškiau teigiamą nuomonę - "mada ir stilius", kažkodėl jis jau gyvuoja… tai gal tiesiog nepizdy jei nemoki logika vadovautis ir nerėkauk kas pirmiausiai netyčia ateina į galvą… tai va, mano pasiūlymas - gali sau pasispardyt į subiniuką…

Čia kas pošventinės anomalijos Cha cha

kažkas per šventes prarado nekaltybę ir pradėjo galvot yra meilė turbūt… :}

ar dar mazai cia visokiooo se…??? dar ko nors panorek, kokio kosmonautu klubo, kokio naru, lezbijieciu, pi_daru ir t.t. galima testi be paliovos,anea!?Ne

Dar sukurkim liudesio, geros nuotaikos, pasipiktinimo, nemeiles, niezulio, arbatos ir dar belenkokiu klubu…

joa butent Cha cha

Nu joa, tik tokio klubo čia ir tetrūko Pavargęs

Kad trylikinės turėtų kur kalbėt apie savo meiles visokiems Vudžiams, Radžiams ir pan. Kvankt? Pusė temų būtų “kas yra meilė” ir “kaip sužinoti, ar jis mane myli?” Dar kelios apie nelaimingą meilę… ir visas klubas Baisus

tam yra pazinciu klubas ir as pries.UžsispyręsVelniūkštis