Klijuojamos blakstienos - ar gražu?
[quote]
man prieš akis iš kart susidarė rycio cicino šokėju trijulė ar ten jos dvi nu neėsmė Su savo tom blakstenuom metrinėm
aj panos vertinkim naturaluma…kam cia klijuoti visokias chemijas…aisku gal kalbu kaip "babane"mano bet tai rimtai …na aisku kai mano blakstienu pavydi drages…nes na…jau grazios grazios bet vis vien…aisku jei blakstienos tiesios retos…tai gal ir reik kam klijuoti,bet as tai neklijuociau.
nu kasdieniniam makiazhui tai tikrai nesiklijuochiau,nes ir savu uzhtenka bet y tusa kazhkada buvau pasipuoshus tokiom super ilgom ir uzhriestom visai smagiai atrode
Num del blakstienu tai nzn, bet kai prisiklijavau nagus, likau nesuprastas
tushas jau yra nenaturalu
jo, chia neblogai pasakei
PrabangiMergina rašė:
na kai tas blaxtienas priklijuoji akys aterodo nerealaii graziai, taciau is pat pradziu buna gan sunku matyti matymo laukas susiaureja, bet po to juk pripranti. na nzn dar priklauso nuo blaxtienu rusies,nes su kai kruiom atrodo vsisiaki naturalaii o su kitom kaip lele kazkokia. ir dar ne visos tinka prie akies didumo.bet keikvienai dienai klijuoti blaxtienas, nors ir grazu, bet per daug tepliones mano manymu…
tai kokias ten tas blakstienas klijavaisi, kad matymo laukas susiaurejo?
Trilis rašė:
Num del blakstienu tai nzn, bet kai prisiklijavau nagus, likau nesuprastas
ash sakau, keistas tu kazhkoks …pms’ai, priklijuojami nagai…
na pvz per karnavalą spavotos nice
man buvo prikijavę tik šonuose kelias, visai gražiai ir natūraliai atrodė
atsimenu fotosesijoj uzdejo man tas blakstienas…
jau taip kai tusu pasidazau akys kai karves atrodo, nes jau per daug isryskeja tos blakstienos, o ten is vis buvo…
uz naturaluma
Neužtenka ilginančio, storinančio, tankinančio tušų?
Tada bandyk Nepabandžiusi nežinosi.
Na…
Grazu, kai jos yra naturalios. Mano mama kazkada buvo uzsiklijavusi eidama i viena pobuvi(kosmetologe padejo), tai atrode super. Sukuosena pasidare a la angelo, blakstienos ilgos(daugiau sonuose). Grazu, tikrai grazu.
Kazkada ir as norejau lipintis blakstienas, bet kosmetologe man nepatare, sake, kad mano blakstienos ir taip atrodo kaip priklijuotos, labai ilgos, tai tuomet atrodysiu kaip lele.
Miela girdeti is zmoniu, kai jie klausia ar mano blakstienos naturalios - giria, kad atrodo kaip is reklamos. Saunu girdeti tokius komplimentus.
Kaip bebutu, klijuojamos blakstienos - as uz.
Zinoma, kiekviena miela diena nereiketu ju "vartoti". Grazu jomis pasipuosti einant i ivairaus pobudzio renginius.
Nes kiekviena diena vaiksciodamos su klijuotom blakstienom greitai atsibosit ir… nebeliks to seno ispudzio. Geriau reciau, bet graziau.
niekad nebandziau, savos gerai atrodo siulyciau pabandyt tusus, kurie storina blakstienas ir pamatysi, jog atrodysi kaip su priklijuotom
Pritariu Gaietty, kad kartais uztenka issirinkti gera tusa ir pasidazyti;] vienas manes net paklause kazkada - cia tikros blakstienos tavo ar priaugintos
Gaietty rašė:
niekad nebandziau, savos gerai atrodo siulyciau pabandyt tusus, kurie storina blakstienas ir pamatysi, jog atrodysi kaip su priklijuotom
Yra tiesos
Nereida rašė:
Pritariu Gaietty, kad kartais uztenka issirinkti gera tusa ir pasidazyti;] vienas manes net paklause kazkada - cia tikros blakstienos tavo ar priaugintos
priaugintos o tokios būna?
Na jei kokiam vakarui ir kokybiskos, tai kodel gi ne - sioks toks pasikeitimas o jei kasdienai tai …
{Infantry} rašė:
Na jei kokiam vakarui ir kokybiskos, tai kodel gi ne - sioks toks pasikeitimas o jei kasdienai tai …
jo, kasdieną tj klaikiai atrodytų