Klausimas

Klausimas

Sveiki. Turiu nusipirkęs tokias ausines. Groja gražiai ir kokybiškai, tačiau atsirado problema - matyt nusilankstė tas laidas, kurį matote nuotraukoje Šypsena prie pat ausinės, ir kartais nekontaktuoja, ko pasekoje toje pusėje, kur mikrofonas, dingsta garsas. Tenka palankstyti laidą ir “pagauti” kontaktą. Ausines išmesti gaila, visgi 150lt sumokėta. Sakau gal kur Kaune galėtų man jas nebrangiai pataisyti? Būsiu dėkingas už kontaktus.

nukerpi ir sujungi Gerai

Na kai gyvenime “nukirpęs ir sujungęs” esu nebent pultelio laidą, kuriuo valdosi žaislinė mašinėlė, tai tokia operacija gali baigtis liūdnai Šypsena

geriau pats nedaryk taip nes ten nepakaks suskt to laido Taip siaip sitos ausines turi minusu viena drauge turejo panasias bet be maiko tai nusilankste laidas esantis lankelyje nuo ju dazno sulankstymo. o siaip tai geriau susirask koky meistrely kas elektra ismano ir padarys tau tikrai svariai Taip

kad cia ner ka dirbt, pats gali pasidaryt jei netingi. nulupi ta minksta paralonini apmusala nuo kaires ausines, po juo bus varzteliai, atsuksi, nuimsi vidine ausiniu dali nuo viso “kalpoko” ir tada laida jau visa matysi kur kaip isvedziota, galesi nukirpt ir prilituot likusia normaliai funkcionuojancia laido dali. o surinkt atgal nesunku, viskas susideda graziai. nu tik cia kruopstumo reikia biski. tokia ir panasias proceduras esu dares keliom didelem ausinem