Klausimas del viruso?

Klausimas del viruso?

kartais virusai įsirašo paleidimo eilutes į registrus, autoexec ir pan. Nepanaikinus tų įrašų virusas atsiras kiekvieną kasrtą perkrovus kompą.

To MaDscientist , as Outlook nenaudoju, o jeigu ka nors parsisiunciu visada nuskanuoju. Vakar vaiksciojau po Banga ir Omniteli nieko nedowlodinau, siandien praskanuoju ir virusas vel sedi temporary failuose. Ir man nesuprantama vakar priesh isjungdamas kompa as ta temporary ishtryniau visa, o siandien beskanuojant rode jy lyg jis butu neistrintas ir virusas sedejo ten.

To RmG as naudoju Win98 bet tos "System Restore" as nerandu o gal paprasciausiai dar nemoku gerai naudotis sia programa.

Dekoju visiems uz patarimus ir pasiulymus.

Hmmm, pas 98 restoro ner…nu as biski pasvajosiu…gal ten ne kox viruss…o kox sausainukas(nu bet jei patrynus po ineta nelandziojai… ta versija netinka) ir gal sistema netycia klysta ( nu buna gi )seip tai tik hipoteze…o idomumo delei susikalk koki kita antivirusa paziuresi ka sakys jis… o po to palyginsi rezultatus…

Jei isidiegsi sau i kontuperi kompanijos Powerquest produkta SecondChance (antras shansas) paskutine versija v2.07, tai tau px bus visi virusai ir kompo luzhimai. Ja naudotis gali ir 3 metu vaikas, nusistatyk chekpoint"s joje kada nori arba proga pagal nutylejima tau jau kiekviena diena nustatines ir jei kokia xujnia ivyks bet kada gali grazinti sistema i pradine padeti kur buvo iki viruso ar luzhimo…Yra keli minusai, programa nebegaminama t.y nebetobulinama ir yra 15 d trial versija, bet juk tu moki naudotis paieskos sistemomis ir sia problema isprestiŠypsena Antras dalykas ji veikia tik su Win 95; 98 and ME. Rodos tiek ziniu, sekmesŠypsena! Pas mane ji jau senai gyvenaKietas

Ir dar Kaspersky AVP The Best antivirus forewa!! Kitu ir nebandykŠypsena

nefleiminam ok? Šypsena man vat nav2001 geriausias

Del antivirusiniu skonio reikalas, senis Nortonas zjb, bet AVP man labiau tinka.

Dekoju tomuliuk, na ir visiem kitem. Man labiausiai ir rupejo ar butina po virusu sunaikinimo degfragmentuoti.